heey,
yeey, vandaag heb ik vrij, geen school!
ik ga vandaag twee hoofdstukjes online zetten
dat beloof ik!
hieronder zjn linken voor de uiterlijk van Sara, Emma en Charlotte
groetjes van mij xxx


Emma: https://www.google.be/search?biw=1600&bih=754&tbm=isch&sa=1&q=amanda+seyfried&oq=amanda+seyfried&gs_l
=img.12...0.0.0.27572.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.msedrc...0...1c..55.img..0.0.0.RLWZqGP1aX8
Sara: https://www.google.be/search?biw=1600&bih=754&tbm=isch&sa=1&q=selena+gomez&oq=selena+&gs_l=img.
3.0.0l10.26366.28039.0.29384.7.5.0.2.2.0.248.813.0j4j1.5.0.msedrc...0...1c.1.55.img..0.7.853.c0MZTykeybU
Charlotte: https://www.google.be/search?q=emilie+nereng&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=m9M7VKzQIPHg7Qbq0ICwBQ&ved=0CCMQsAQ&biw=1600&bih=754

-tijdsprong-
We zitten weer in de auto, het is kwart voor 2 in de middag. “ik ben benieuwd wat ze te vertellen heeft” zegt Emma die dit keer in de passagiers stoel zit. Over een kwartiertje moeten we in onze repetitie zaal zijn voor het nieuws. “Ja ik ook wel” zeg ik. “Hmm zou er weer zo een selectie zijn ofzo of misschien ligt er iemand uit” zegt Emma geschrokken. We zijn in totaal met 10 meisjes en 10 jongens in onze dansgroep als er iemand uit moet moeten er twee uit, een jongen en een meisje. “ik hoop het niet” zeg ik nu een beetje zenuwachtig.
“hallo meisjes en jongens” zegt Selena. “jullie willen waarschijnlijk het nieuws weten? Ik ga eerst beginnen met een stukje geschiedenis” zegt Selena met een brede glimlach. “Er was eens een groep, terug gekeerd naar dorpje om er te gaan wonen. Ze hadden een concert gepland maar om maar met vier op het podium te staan en hun instrumenten natuurlijk vonden ze een beetje kaal. Dus ze hadden aan een lokale hiphop, breakdance groep gevraagd om mee te dansen en dat is deze dag ook gebeurt!” gilt Selena het laatste. Wij twintig lachend enthousiast om het nieuws, nog een dansen op een concert. “Van wie?” vraagt daan. “Nou volgende week is het concert dus we moeten ons goed inspannen van wie?.... daar komen jullie maandag achter” zegt Selena met een geheimzinnig lachje. “Wanneer moeten we komen repeteren?” vraagt Lara. “ja euh… er word een selectie gedaan…. Jullie moeten een auditie doen” stamelt Selena. “huh hoeveel gaan er door?” vraagt Thalia geschrokken.
“nou… 2 meisjes en 2 jongens van de vier klassen dus dat zijn 8 meisjes en 8 jongens in totaal” zegt Selena neergeslagen. “En de auditie?” vraagt stef. “ja die valt nu plaats, als verrassing dan zien we wie het beste stukken kunnen verzinnen en die gaan er dan door wat het word helemaal zelfverzonnen” zegt Selena een beetje blijer. “De eerste is Lara de rest wacht maar in de kleedkamers” zegt Selena verder en ik hoor Lara gespannen zuchten.
We zitten allemaal op de banken in de kleedkamers wat te chillen in plaats van gespannen je beurt af te wachten. “Dus, wie moet er nog?” vraagt Lucas. Ik, Thalia, Emma, Sander en Daan steken onze hand op. de deur gaat op dat moment open en ik hoor mijn naam in de kamer weergalmen. Gespannen sta ik op en loop de kleedkamer uit naar het midden van de dansvloer. De muziek start en ik laad me glijden over de vloer. Ik concentreer me op mijn hip hop en doe hopelijk de bewegingen zo vlekkeloos mogelijk. Het deel waar er alleen muziek is vind ik het leukste op de up tempo deel je te laten gaan. (https://www.youtube.com/watch?v=lEk-m3rHkZo) op het einde glimlach ik even naar Selena en loop dan terug naar de kleedkamer. “En?” hoor ik Emma vragen. “Het ging best goed” zeg ik glimlachend. Ik plof me weer tussen Emma en Sander in en kijk iedereen even aan. Lucas word geroepen en we wensen hem snel even succes. “Wie gaat er door zijn denk je?” vraagt Daan. “Euh, ik denk Charlotte en Lara en van de jongens euh, Lucas en u natuurlijk” zegt Emma nadenkend. “Jij?” vraagt Daan terwijl hij naar mij knikt. “Ik weet het echt niet” geef ik toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen