Foto bij Long Way Home

Jouw naam: Charlie O'Malley
Naam bandlid: Michael Clifford
Gesproken in Engels of Nederlands: Nederlands
Storyline: Charlie en Michael waren beste vrienden, niet te scheiden van elkaar, totdat Charlie verhuisde naar Engeland. Jaren later verhuist Charlie weer terug naar Australie, om haar laatste jaar daar af te maken en daar ook te gaan studeren daarna. Ze had al een paar jaar geen contact meer gehad met Michael, maar komt hem toevallig tegen op straat. Bijna meteen zijn ze alweer onafscheidelijk. Bij een bijeenkomst van de band gaat Charlie mee en de jongens zijn Michael en haar aan het plagen dat ze elkaar leuk vinden, zoals gewoonlijk. Ze menen er niks mee, maar niemand wist dat ze elkaar echt leuk vinden, maar dat nog niet tegen elkaar gezegd hebben.
Welk point of view: Wat voor jou het beste uitkomt.
Extra opmerkingen: Charlie kent Michael vanaf haar vierde en verhuisde op haar twaalfde. Ze heeft donkerbruine krullen en blauwe eigenwijze ogen en een stoere kledingstijl.
Happy/sad end: Happy (:
Eventuele titel: idk, doe maar wat.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • AmyJadeMalik

    Ahw!! Echt heel erg schattig!! xxx

    1 decennium geleden
  • Igneel

    So cute!

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Awh, dit is zo lief!
    +Kudo

    1 decennium geleden
  • Veerleo

    het is echt geweldig en ik moest heel hard lachen toen ze beneden kwam en michael daar zat. mijn ouders keken me aan alsof ik gek was, dat ben ik ook. het is echt geweldig, je schrijft mega goed! het maakt niet uit dat lang heb moeten wachten, het was het wachten waard! (: xx

    1 decennium geleden
  • ccalum

    AHWWW

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen