Hallo,
Ik heb een paar rollen te weinig,
dus als jullie er eentje willen vul dan de spoiler in
(verwijder de rollen die je niet wilt)
en bedankt voor je tips Amica
xx
vraagje: zijn de hoofdstukken te kort?


rol: - lief van Toon
- lief van Tim
- beste vriendin van Sara
- dansvriend(in) van Emma en Charlotte
- broer/zus van Charlotte
naam:
bijnaam:
leeftijd+ datum:
uiterlijk(+foto):
karakter:
extra's:
waarschuwen als je rol van start gaat: ja/nee

Ze pakt mijn hand vast en trekt me naar het balkon. “de dericteur gaat het nu aankondigen” zegt Emma en kijkt zoekend van het balkon. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik haar aan, ze is nooit zo als de dericteur iets gaat zeggen. “weet je het al?” vraag ik. “ja maar ik zeg niks” zegt ze met een grote glimlach. De dericteur vraagt om aandacht en al snel word het stil. “beste leerlingen, welkom op onze school” zegt de meneer met een kort pauze om de publiek serieus te bekijken. “vandaag zullen beroemde mensen onze school betreden om te studeren, ik zou willen vragen ze als gewone tieners te behandelen” weer last hij een korte pauze in. Ik kijk even naar mijn beste vriendin die geheimzinnig terug lacht, meteen kijk ik terug naar het podium waar de dericteur op staat. “vandaag zullen de talentvolle jongens van bandits zich toevoegen tussen de leerlingen” zegt de man kalm als er een limousine het plein oprijdt. De deuren gaan open en al snel staan er vier jongens voor de limousine. Ik kijk naar emma die met grote ogen naar de vier jongens kijkt, ik draai mijn ogen. Wat boeit het….
De jongens lopen zwaaiend naar het podium en eentje neemt plaats achter de micro. “hallo, ik ben Jasper” zegt de jongen. “en wij zijn bandits” zegt hij verder. Sommige meisjes hoor ik gillen waardoor ik nog meer tegenzin heb in dit schooljaar. “met toestemming van de dericteur houden deze avond vanaf 8u een feestje in de sporthal, alles wat je verwacht zal er zijn” zegt de jongen verder en loopt dan naar achter zodat een andere jongen plaatsneemt. Als dit gebeurt hoor ik Emma een zucht van verlichting uitlaten. “hallo ik ben Toon, ik hoop dat jullie er om 8u bij zijn” zegt hij en kijkt dan naar bijna elk mens uit het publiek. “tot dan” roepen de jongens in koor en beginnen dan iets te spelen. Zuchtend draai ik me om en loop terug naar binnen, emma achterlatend.
Ik besluit eten te gaan maken omdat het toch al 6u is. Ik kijk in de diepvries en haal er twee pizza’s uit. Ik steek gelijk in de oven en zie Emma terug naar binnen komen. “geweldig hé” zegt ze spannend. “hmm” zeg ik wat lijkt op mokken. “nou, ik weet we zijn het al gewend, jij meer dan ik maar dit is toch gaaf dat bandits bij ons op school zit” zegt Emma terwijl ze een beetje cola voor ons inschenkt. Ze heeft gelijk, beide dansen we op hoog niveau waardoor we met onze dansgroep al vaak voor beroemde artiesten hebben moeten optreden. “ja je hebt gelijk maar ik ga ze niet als mee beschouwen, het zijn maar een stel…” zeg ik maar word onderbroken door Emma. “nee ze niet uitschelden” zegt Emma, oké, ik wou ze eikels noemen. De pizza’s zijn klaar en ik haal ze eruit. Emma doet ze op een bord en samen lopen we naar de eet tafel. Als we plaats nemen beginnen we meteen te eten. “waar is die Sara eigenlijk?” vraag ik als mijn mond leeg is. “oh euh, dat weet ik niet” zegt Emma schouderophalend. Op dat moment gaat de voordeur open en ja, Sara komt binnen. “sorry, we wisten niet wanneer je thuiskwam” zei ik toen ze ons boos aankeek. “ik heb al gegeten” zegt ze en loop naar haar kamer de deur vliegt met een klap dicht. “die is ook goedgezind” zegt Emma lachend.
Als we de lekkere, verrukkelijke pizza *slijm slijm* op hebben gaan we lekker tv kijken. Op het nieuws is tot mijn ‘geluk’ bandits. “vandaag hebben de vier jongens van bandits zich bij de US high school gevoegd, met het fantastische welkoms optreden zullen ze deze avond ook afsluiten met een disco in de sporthal van de school” ratelt de nieuwslezer af. Uiteindelijk zijn ze gedaan over bandits en gaan ze naar het weer. Emma zet het geluid uit en ik kijk haar aan, had dat bij het bandits nieuws gedaan hé. “gaan we naar die fuif?” ik slik.

Reageer (3)

  • skylimit

    Haha dankje Amica, ik zal er op letten in het vervolg xxx
    Ps. Je bent geen zeurkous hoor je bent juist een lezeres die ik heel erg waardeer, dankzij jou word ik beter in mijn schrijven

    9 jaar geleden
  • Amica

    En misschien als je aanhalingstekens zet daarna een hoofdletter gebruiken.
    Oke sorry nu lijk ik precies een zeurkous die dit een slecht verhaal vind maar dat is niet hoor! Dit is juist een super goed verhaal!

    9 jaar geleden
  • Amica

    Is het niet directeur ipv dericteur
    Voor de rest niets speciaals op te merken
    En voor de rollen moet je het aan iemand anders vragen want ik ben niet goed in zo'n dingen.
    Snel verder!
    X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen