Foto bij Schrijfwedstrijd Camaro ~ Opdracht 5

Beste Noah,


vraag je je soms geen gekke dingen af? Hoe zou de wereld er bijvoorbeeld uitzien als Snooki president zou worden? Of als Jezus een vrouw was geweest? Of - ik zeg maar wat - als je bureau kon praten?

Laat me die voor je beantwoorden. A: slecht. B: geen flauw idee.

En dan de derde nog. Laat het toevalligerwijs zo zijn dat je leven er totaal anders uit zou zien als je naar je bureau zou luisteren.

Om te beginnen: de oplader van je GSM ligt helemaal achterin mijn derde laatje, achter je ringmappen. Je kunt de epische zoektocht staken. Ten tweede ligt er nog zeventig euro vlak onder me. Bedank me later. Je moet ook niet vergeten je moeder te bellen, de post-it waarop je dat geschreven hebt is achter me gevallen. En dat meisje, Axelle? Dumpen. Ze is bloedachterdochtig, vorige week nog rommelde ze door mijn laatjes om te zien wat je daar verborg. Daarnaast raad ik je aan om de schroefjes van mijn kastdeur eens aan te draaien, anders valt mijn deurtje er nog af op je tenen.

Ja, Noah, zou de wereld er niet veel mooier uitzien als bureaus konden praten?

Inderdaad.


Met vriendelijke groeten,

je bureau x



What the hell did I just write...? Haha, Camaro, jouw opdrachten blijven geniaal. Ik kan nooit meer op dezelfde manier naar een bureau kijken. xD

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen