Foto bij 7 We moeten hem vinden.

Hier een Aang Pov.

Ik heb een idee, zei katara zacht. Nou? Aang jij moet je verwonden. Wat!? Waarom? Nou dan doe jij of je bewusteloos bent, en val je aan. Oké, maar hoe verwond ik me? Met mijn trouwe boemerang. Oke en chak, en bewusteloos.
Help, help! Riep katara. Wat is er kwam dat oudste meisje binnen? Hij is bewusteloos en gewond! Geef hier ik maak hem wel weer beter.
Tijdsprong.

Tamara, doe jij zijn shirt omhoog. Oke, gedaan. Dan verbind ik zijn wond
Zei, de oudste. En de jongste heet dus Tamara, leuke naam. Wacht. Toph, we moeten nu echt die Avatar vinden. Anders is Avatar Rooku voor niets gekomen. Zei de oudste weer. Maar hoe bedoelde ze, Avatar Rooku? Ik vraag me af bij welke natie deze jongen hoort. Zei Tamara. Misschien wel van de luchtnomaden? Net als ik. Wacht is zij een lucht stuurder? Dacht ik. Oja, de aanval nog. Ik sprong op met lucht en keek ze aan. Ik zei het toch, hij is een lucht nomade. Zei Tamara. Wacht, zei dat andere meisje, Toph geloof ik. De luchtnomaden zijn uitgeroeid, dus hij is de Avatar. Nu je het zegt zei de oudste. En ze zei, wij komen in vrede. Hoe weet ik het zeker. We laten je vrienden vrij, zei ze. Oke, maar wel onder mijn toezicht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen