Katarina droomde nooit over jongens, of liefde. Of wat er dan ook mee te maken had. Haar leven was gewoon dagelijks dingen doen. Heel standaard, weinig boeiends aan. Ze had leuke vriendinnen, en ook vrienden. Maar er was geen een jongen echt speciaal. Die haar hart soms een beetje liet overslaan, eigenlijk boeide het haar niet eens zoveel. Ze was druk met zichzelf, school en vrienden.

Haar leven maakt ineens een grote wending. Haar vader krijgt een baan in Amerika, Dallas, aangeboden. Hij kon veel van de schulden die ze hadden thuis daarmee wegkrijgen. Haar moeder was al jaren werkloos en ze konden moeilijk doorkomen in een maand. Katarina vond het oke, tenminste dat is wat ze aan haar ouders zei. Van binnen was ze er door geraakt, er werd niets met haar overlegd. Het moest maar. Dus samen met haar ouders verliet ze Nederland en heel haar oude leven.

Het verhaal start op het vliegveld van Dallas. Het is warm, Katarina is moe, verdrietig, boos. Haar moeder blijft maar herhalen hoe geweldig het is en dan begint het avontuur. Vreemd land, nieuwe taal en natuurlijk, nieuwe mensen...

Have fun met lezen, abonneer en geef een kudo, dan maak je mijn dag goed. (:
Ik ga heel erg mijn best doen met deze story. ^^

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen