Pffff, eindelijk thuis. Het was een lange dag, maar ik heb het overleefd. Het zal mij benieuwen hoe die nieuwe James eruit ziet. Maar genoeg nagedacht over werk, het is weekend. O ja, Dianna komt eten. Ik trek snel mijn schoenen aan en haast me naar de winkel. Ehm, iets makkelijks. Ik ren naar het schap met kant en klare maaltijden. Lasanga of toch spagetthi? Ik pak een pak lasanga en loop naar de kassa. Onee, een onwijs lange rij. Ik vraag aan de meneer voor mij of ik misschien voor mag. Gelukkig, het is een vriendelijke man. Hij laat mij voor en weet het zelfs zo te draaien dat ik bijna vooraan sta. Het lijkt wel alsof elke minuut een uur duurt.

Maar uiteindelijk ben ik aan de beurt. 2.95:Zegt de cassiere. Ik pak mijn portemonee. Kan ik pinnen?:Vraag ik. Tuurlijk: antwoord de cassiere. Als ik eenmaal heb betaalt pak ik de lasanga en loop de winkel uit. Op naar huis. Eenmaal thuis aangekomen parkeer ik mijn auto en ren ik naar binnen. Ik zet de oven aan en plof neer op de bank. Even uitrusten. Als ik het piepje van de oven hoor doe ik de lasanga erin en pak ik het tafelkleed. Ik ruim de tafel op en leg het tafel kleed neer. Ik pak de borden en het bestek. Ik zet het neer op tafel en ik loop weer naar de keuken. Mmm, het ruikt heerlijk. Ik pak de glazen en het drinken en zet ook dat op tafel neer. Ik pak de stofzuiger en begin te zuigen. Daarna even dwijlen en dan is het klaar. Net als ik klaar ben met dwijlen komt Dianna binnen. Ook zij zegt: Mmm het ruikt heerlijk. Ik ruim de laatste dingentjes op en zeg: Ga zitten, hoe gaat het?

We praten een tijdje over werk en mannen. Dan gaat het piepje van de oven voor de tweede keer en ik pak de lasanga eruit. Ik loop naar de tafel en zet het neer. Groot of klein stuk?: vraag ik aan Dianna. Doe eerst maar een kleine: zegt Dianna. Ik schep een klein stuk op Dianna's bord. Op mijn eigen bord schep ik een groot stuk op en ik begin te eten. Zullen we vanavond de stad ingaan?: Vraag ik. Ja leuk: zegt Dianna. Als het eten op is ruimen we de tafel af. Ik doe mijn haren los en trek wat leuks aan. Als ik daarmee klaar ben breng ik wat make-up aan op mijn gezicht. Zo ik ben er klaar voor! Dianna en ik stappen samen de deur uit. Op naar de stad. Dit word een lange nacht...

Reageer (1)

  • replaced_

    Leuk! Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen