*Piep Piep Piep* Zucht, de wekker. Het is 6:30. Ik zet de wekker uit en ga nog even liggen. Als ik weer wakker word is het al 7:48. Shit, als ik niet op schiet kom ik te laat. Lekker begin van de dag zeg. Argh.. ik moet nog douchen ook. Had ik dat gisteravond nou maar gedaan. Ik trek mijn pyjama uit en stap onder de douche. Ik pak de zeep. Ook dat nog, de zeep is op. Nou ja dan maar alleen met water. Ik zet de douche uit, droog me uit en trek mijn kleren aan. Ik ga naar beneden en pak de cornflakes, melk en een schaaltje. Mmm, cornflakes daar hou ik van. Ik kan me geen beter ontbijt voorstellen zeg. Als ik klaar ben met eten breng ik mijn haar in een fatsoenlijke staart, doe wat make-up op en stap de deur uit. Uhm, met de auto lijkt mij nu wel verstandig anders kom ik nog later. Ik stap in de auto en zet hem aan. Tsjonge jonge, niet nu alsjeblieft zeg. De auto start niet. Dan maar met de fiets. Ik probeer het nog een paar keer.Net als ik het op wil geven hoor ik de motor. Yes, ik scheur de straat uit op naar mijn werk. Eenmaal aangekomen is er geen parkeerplek. Dan maar betaalt parkeren.

Ik stap uit de auto en ren naar mijn afdeling. Daar staat de baas. Shit, nu komt het hoor,waarschijnlijk een hele preek over hoe belangrijk mijn werk is en dat ik het op deze manier verknal en bla bla bla. Daar heb ik nu echt geen zin in. Hij vraagt me om in zijn kantoor te komen. Oke zet je schrap, zeg ik tegen mezelf. Maar hij zegt iets heel anders dan ik had verwacht. 'Er komt een nieuw personeelslid': zegt hij 'Het is allemaal teveel voor je deze baan. Ik heb iemand aangenomen die je zal helpen'.
Ik denk: Wat? Ik heb al weinig loon en nu moet ik het nog gaan delen ook? Ik red het prima alleen hoor. Maar in plaats daarvan zeg ik:'O leuk, en wanneer komt hij/zij dan? Waarop mijn baas antwoord:'Hij heet James Wakefield. James zal hier vanaf Maandag komen werken. 'Oke, leuk ik ben benieuwd': zeg ik. Ik sta op en loop het kantoor uit. Op naar mijn werk. Eenmaal angekomen pak ik de lijst met patienten. Ik loop er 5 achter. *zucht* Dat word hard werken vandaag. Misschien is het toch wel handig als er iemand komt helpen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen