Foto bij 16 - POV Claire Stephanie Rose

Langzaam wordt ik wakker met barstende hoofdpijn. Ik open mijn ogen en ik zie dat ik weer in 'mijn' kamer lig. Als ik naar buiten kijk zie ik dat het licht is, dus ik ben benieuwd hoe laat het is. Als de hoofdpijn al wat weggetrokken is besluit ik op te staan om te kijken of de deur open is. Hij is open. Ik loop de deur uit, te trap af, naar beneden. Ik zie de Liam en Louis op de bank zitten en Niall aan de keukentafel met een bak cornflakes. Liam en Louis kijken me even aan en gaan daarna weer verder waar ze mee bezig waren. 'Wil je wat eten?' vraagt Niall. 'Ja graag' antwoord ik. Niall staat op en ik loop naar de keuken toe. Hij pakt een bakje en vult het bakje met cornflakes, doet er daarna wat melk bij en geeft het aan mij. 'Dankje.' zeg ik. Niall glimlacht naar me en gaat daarna weer aan de keukentafel zitten om zijn eten op te eten. Ik besluit tegenover hem te gaan zitten en hetzelfde te doen. Af en toe kijk ik op om alles een beetje in de gaten te houden. Ik heb ook in de gaten dat Niall me af en toe aan het bekijken is. Hij kan eigenlijk best schattig zijn; hij geeft me vaak eten en doet niet zo veel met me.
Als ik klaar ben met eten zet ik mijn bakje op het aanrecht en ik zie dat Niall hetzelfde doet. 'Wil je anders even douchen?' vraagt Niall aan me. Ik knik. Ik wil heel graag douchen, aangezien ik gisteren niet heb kunnen douchen. Niall loopt de trap op richting de badkamer en ik loop hem achterna. Ik zie dat hij nieuw ondergoed en kleren voor me pakt. Hij zet de douche aan. Ik kleed me langzaam uit en loop de douchecabine in. Ik sta met mijn rug naar Niall toe.
Ik geniet van het warme water als ik opeens twee handen op mijn heupen voel. Ik schrik ervan en draai me om. Niall staat opeens bij me in de douche.
'Rustig maar, ik doe je niks.' Ik draai me weer om met mijn rug naar Niall en hij pakt de shampoo en doet wat in mijn haar. Hij begint de shampoo in mijn haar te masseren en ik geniet ervan. Ik leun een beetje tegen Niall's lichaam aan. Als hij klaar is met mijn haar spoelt hij de shampoo af en begint hij met het wassen van mijn lichaam. Hij begint bij mijn schouders en gaat langzaam naar beneden. Hij begint mijn borsten zachtjes te masseren. Raar genoeg vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg, aangezien Niall tenminste voorzichtig is. Hij gaat verder naar beneden en wast mijn buik en benen. Daarna spoelt hij me weer af.
Uit eigen initiatief pak ik de shampoo fles en doe ik wat shampoo in mijn handen. Ik draai me om en begint Niall's haar in te masseren met de shampoo.
Niall is vast verbaasd over mijn actie en hij begint een beetje te lachen. Ik spoel zijn haar weer uit en daarna zet hij het water uit. Hij geeft me een kus op mijn mond en ik kus terug. Daarna stap ik de douche uit en pak in een van de handdoeken en ik begin me af te drogen. Ik zie dat Niall hetzelfde doet. Als ik me heb afgedroogd doe ik het setje kleren aan die Niall me heeft gegeven en samen lopen we de badkamer weer uit. Ik zie dat Niall naar zijn kamer loopt en ik besluit maar in mijn kamer te gaan zitten. Ik was nog steeds best moe en ik had nog hoofdpijn, dus ik besluit dat het beste is als ik nog even ga slapen.
Ik plaats mezelf op het matras en ga liggen. Ik sluit mijn ogen en snel val ik in slaap.

Reageer (1)

  • xBL_Tx

    Snel verder ; )

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen