Foto bij 15 - POV Claire Stephanie Rose

Ik loop naar het midden van het podium en ik zie dat alle ogen op mij gericht zijn. Nog erger tril ik, aangezien ik ook altijd nerveus wordt als ik presentaties op school moet doen. Ik probeer er maar niet aan te denken en ik begin met het doen van het dansje. Rustig dans ik mee met het ritme van de muziek.
Ik kijk recht voor me uit, zodat ik geen oogcontact met iemand in het publiek hoef te maken.
Nu komt het ergste stuk waar ik mijn jurkje uit moet doen. Voorzichtig ontdoe ik me van mijn jurkje en ik hoor het publiek joelen en fluiten. Ik negeer het en ga verder met het laatste stuk van het dansje. Als ik klaar ben stopt de muziek en loop ik van het podium af. Niall achter op mij te wachten. Hij loopt naar me toe en geeft me een kusje op mijn wang met de woorden 'Je hebt het goed gedaan schat.' Ik glimlach even naar hem. Liam en een onbekende jongen komen op ons afgelopen. 'Kom je gaat nog wat geld verdienen.' Voordat ik iets kan zeggen tilt de jongen me op en loopt met me naar boven, een kamer in.
Hij duwt me op het bed en geeft me een pilletje. Ik voel dat ik een beetje duizelig wordt en mijn zicht waziger wordt. Vaag zie ik hoe de jongen zijn en mijn kleren uittrekt en boven op me komt liggen. Ik heb wel een vermoeden wat er verder gaat gebeuren. Voordat ik iets kan voelen wordt mijn zicht steeds vager en vager en langzaam val ik weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen