'Je hoeft voor mij niet op te ruimen hoor.' Glimlach ik zwakjes en zie de tas staan waar mijn kleding in zat.Ik moet Hidan als nog zien terug te betalen.

Hidan gooit het shirt dat hij vast had alsnog in de wasmand en ploft neer op zijn bed. 'Je had me niet verteld dat je een huis deelde.' Zeg ik en kijk in de tas met kleren. 'Nee? Ach ja, ik hoef je niet meer voor te stellen.' Grijnst hij en staat op en zoekt wat in zijn kast. 'Zijn het die rare gasten die we in de stad tegen kwamen?' Vraag ik en kleed me om, niks er om gevend dat Hidan me zou onder kunnen kwijlen. 'Die gasten ja. Trouwens, ik hoor ook bij die rare gasten.' Zegt hij en trekt een zwarte broek aan die aan de voorkant flink wat gaten, scheuren en rafels bevatte. Ik lach en wapper met mijn hand. 'Jij en gek, dat had ik nooit kunnen raden.' Zeg ik en zie een ketting hangen. Het was rond met in het midden een driehoek. Op zijn muur stond hetzelfde teken. 'Wat is dit?' Vraag ik en houd de ketting omhoog. Hidan pakt de ketting vast en grijnst scheef. 'Symbool van mijn geloof. Ik ben een Jashinist.' Zegt hij en doet de ketting om. 'Aha..moet ik weten wat dat inhoud?' Vraag ik en breng mijn mascara en oogschaduw op. 'Of ga ik dan gillen?' Hidan lacht en knikt schouderophalend. 'Oke nu maak je me nieuwsgierig. Je knikt en je haalt je schouders op.' Hidan gooit me een klein boekje toe en ik blader er wat in. 'O mijn god.' Breng ik na een aantal minuten uit en kijk op naar Hidan die net zijn shirt verwisselde en zie een aantal littekens. 'Omg! Don't kill me!!' Roep ik en ren de kamer uit naar de woonkamer waar de jongens me aankijken. Ik spring op de bank en probeer me schuil te houden achter, ik denk, Kakuzu en Kisame. 'Waar heb jij last van?' Kisame toch? Ik weet nu pas dat Hidan Jashinist is..hij gaat mij toch niet doden ofwel?' Zeg ik met grote ogen en begin te lachen, vooral als Hidan zuchtend de woonkamer in komt. 'Ben je maagd?' Vraagt Kakuzu en kijkt me aan. 'Wat is dat voor vraag? Dat ga ik jou niet aan je neus hangen.' Zeg ik en kijk hem raar aan. 'Geen kans dat ik jou dat aan doe.' Zegt Hidan en ploft neer in een stoel. 'Wat?' Zeg ik en kijk hem aan. 'Geen kans dat ik jou neer ga halen.' 'Aww.' Zeg ik en glimlach. 'Hidan heeft een lover!!' Klinkt het uit de keuken en ik kijk om. 'Hey jij bent gast die op een pop lijkt!' Roep ik en val bijna over de bank heen. 'Ja en jij bent dat kind dat teveel gilt.' 'Dank je..umh..Sasori?' Zeg ik twijfelend en grijns als hij knikt. 'Gaan jullie niet naar TimeTurner?' Vraag ik en kijk alle andere jongens aan die onderuit gezakt zaten en hun eigen ding deden.

Reageer (2)

  • AlphaRaven

    XD ZO LOL. snel verder gaan plies. Hidan`s geloof is raar. Jashin? hm ga ik wel ff opzoeken XD klink nogal eng. snel verder want dit hoofdstuk is lollig.

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    Haha droogxD
    dit hoofdstuk is echt melig^^

    hysterisch naar de woonkamer rennen, en flauw vallen, dat zou erg zijnXD

    Hidan is wel heilig, want hij heeft geloof
    niet een goed geloof, maar wel een geloof(A)

    nou, hun zijn ook lui zeg, alleen maar op de bank hangen, ik doe dat nooooit:X
    daar ben ik heilig in


    Snell verderrr!!<3
    _O_(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen