Er is wat tijd verstreken en het is inmiddels pikkedonker. Ik hoor de jongens wat overleggen en even later zegt Liam dat de jongens zich klaar gaan maken voor vannacht en dat ik me ook alvast klaar moet gaan maken. De jongens lopen naar boven en Liam pakt me bij mijn arm vast. Ik wordt in mijn kamer gezet en de deur wordt op slot gedaan. Een paar minuten later staat Liam weer in de deuropening met wat spullen. Hij gooit de spullen in de kamer en met de woorden 'We vertrekken over 20 minuten, dus schiet op.' verlaat hij de kamer weer. Ik kijk een beetje naar de spullen en ik zie een schoon lingerie setje, een jurkje, een make-up tasje, een spiegeltje en een borstel. Ik begin met het aantrekken van de lingerie en het jurkje. De jurk is heel kort, tot net over mijn kont..
Daarna pak ik het make-up tasje en het spiegeltje en begin ik met mijn make-up. Ik hoor alweer voetstappen dus ik haal even snel de borstel door mijn haar en daarna doe ik het tasje weer dicht. Ik zie Zayn in de deuropeningstaan en hij loopt naar me toe en pakt me bij mijn arm vast. We lopen naar beneden en ik zie dat de jongens op klaar zijn. Ze hebben andere kleren aangedaan en gel in hun haar gedaan en al die dingen jongens doen voordat ze weggaan gehe.
Liam opent de deur en de jongens en ik lopen naar buiten. Voordat Liam naar buiten loopt en de deur op slot doet zie ik dat hij iets pakt, een pistool.
Ik schrik er even van en mijn hart begint sneller te kloppen maar ik loop toch maar gewoon door, bang om iets te zeggen. Nu maar hopen dat er niks ergs gaat gebeuren.. We lopen achterom het huis en ik zie een garage staan waarvan ik niet eens wist dat die er was. Liam drukt op een knopje en de deuren gaan open. Ik zie verschillende auto's staan. Het busje, een Ferrari, een Mercedes en een BMW. Hoe betalen die jongens dat toch?
De jongens lopen richting de BMW. Er is maar plek voor 5 personen dus ik wordt op de schoot van Zayn getrokken, die aan de linker kant achterin is gaan zitten.
Na ongeveer een kwartiertje rijden zijn we op de plek van bestemming aangekomen. We stappen uit en ik zie een groot huis. Aan de zijkant is een kleine poort en daar lopen we heen. Als we door de poort lopen zie ik een grote man staan met een pistool in zijn zak. De man knikt naar de jongens en we lopen verder.
We gaan via een achterdeur naar binnen en de jongens worden gelijk gegroet door een paar anderen. Liam en een andere jongen zijn over iets aan het praten en kijken af en toe naar mij om. De rest van de jongens zie ik al niet meer dus ik blijf maar bij Liam. 'Loop mee' hoor ik Liam tegen mij zeggen en ik gehoorzaam. Liam volgt de jongen en ik volg Liam. We lopen een trap op en ik wordt een kamer ingeduwd waar ik een ander meisje op een bed zie zitten.
'We komen straks weer naar je toe, luister maar naar wat ze te zeggen heeft.' hoor ik de jongen zeggen en daarna lopen ze allebei de deur uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen