Foto bij Mel,Cam&Nash

Melanies pov:

Cameron, Nash en ik lopen met geklier door de gangen van het hotel. Er doet iemand de deur van een hotel kamer. We rennen snel naar het einde van de gang en verstoppen ons snel achter de muur. Nash kijkt heel sneaky om de hoek en ziet een vrouw als ze onze kant opkijkt gaat Nash heel snel weer naar achter. "Ik weet dat jullie hier zijn maar willen jullie alsjeblieft wat stiller zijn want er willen mensen slapen!" Zegt ze terwijl ik m'n lach probeer in te houden want ze zegt het zo bekakt.

Als ze de deur weer heeft dichtgedaan lopen we heel rustig naar onze kamer en zeggen niks. Cam doet de deur open Nash en ik lopen zo snel mogelijk naar binnen en als Cam de deur zo zachtjes mogelijk heeft dichtgedaan barst we met z'n alle in lachen uit. "Omg hoe wahhaa bekakt kan je praten." Zegt Nash onder het lachen door. Cam is plots uitgelachen en gaat voor ons staan hij kijkt heel serieus. "Weet je..." Zegt hij terwijl Nash en ik nogsteeds lachen. Cam wacht totdat we uitgelachen zijn. "Misschien moesten we gewoon rustig door de gang lopen." Zegt Cam zo bekakt mogelijk. "Maar dan hadden we nu niet zoveel lol." Zegt Nash nog bekakter. Als we uitgelacht zijn schuiven we de twee bedden naast elkaar zoals bij Aaron, Shawn & J/N op de kamer.

Voordat ik ga slapen ga ik nog even douchen. Na de douche sla ik de handoek om me heen en doe de deur open ik zie Cam slapen en Nash ligt op de grond en zit achter z'n telefoon. "Uhhm.. Nash" zeg ik. Hij kijkt op. "Wat is er?" Vraagt hij. "Nou... Ik heb dit niet voorbereid dus ik heb geen pyama. Dus mag ik een T-shirt lenen van jou of Cam?" "Ja hoor Cams koffer staat daar bij de kast en mijn koffer ligt bij het bed." Ik liep naar de kast en zag Cams koffer staan. Ik legde alles netjes eruit en keek of er iets leuks in lag. Ik zie een grijs shirt met romijnse cijfers en letters erop.

Ik trek hem aan en stop de andere kleren weer terug in de koffer. Ik loop naar Nash z'n koffer daar ligt een jogging broek in en het is de jogging broek van z'n Merch. Ik trek hem aan en ik probeer niet te fangirlen. Ik loop naar het bed en ga naast Cameron liggen. Ik ga nog even achter m'n mobiel op Instagram en kijk en like nog even snel foto's. Daarna ga ik op Wattpad want ik ben heel erg verslaafd aan fanfictions van de boyz.

Het is ongeveer half 2 en Nash is ondertussen ookal in slaap gevallen naast me met z'n telefoon in z'n hand. Ik kan niet slapen want ik ben in éen hotel kamer met de Nash en de Cameron. Ik sta op en loop naar het raam want ik heb de vieuw nog niet gezien want de gordijnen waren dicht. Ik doe de gordijnen open en de vieuw is zo mooi. Ik kijken recht tegen de eiffeltoren aan. "Omg dit is zo mooi" fluister ik tegen mezelf. Ik ga weer naar het bed en kijk hoe Cam en Nash liggen te slapen. Ik ga er weer tussen liggen en val langzamer hand in slaap.



Yay een nieuw hoofdstuk!! Ik heb al heel lang niet geschreven. Ik heb nu weer 4 weken school achter de rug. En ik heb deze week heel veel toetsen. Dus ik moet leren en kan ik dus niet zo vaak schrijven.

Maar dit is niet zo'n heel lang hoofdstuk maar ik beloof dat het volgende hoofdstuk langer word. En leuker want.. Dat ga ik natuurlijk niet zeggen okay ik ben flauw bezig sorry.

Vergeet niet te om te Reageren, liken en te delen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen