''Je moet wát?!'' Harry had zijn wenkbrauwen in ongeloof opgehaald en Louis raar aangekeken.
''Zeg dat je een grapje maakt Lou... Dit slaat nergens op!'' Louis bleef in Harry's blauw-groene ogen kijken terwijl zijn ogen levenloos stonden. Geen enkele emotie was af te lezen van zijn bijna perfect gezicht. Louis haalde langzaam zijn schouders op en keek weg uit Harry's snijdende blik.
''Nee, Harry. Ik moet wel! Management zou ons wat aandoen als ik niet akkoord ging! Dat weten we beide goed genoeg! En natuurlijk wil ik dit niet en ik weet dat het nergens op slaat maar het moet maar zo! Ik kan er ook niet zoveel van maken!''
''Hoe heet ze?'' Louis beet pijnzend op zijn lip.
''Eleanor Calder. Studeert nog. Ze heeft een tweelingzus, Tina.''
''Een twéélingzus?! Dus je moet met beide meiden gaan rond scharrelen alsof het twee dezelfde zijn?'' Louis gaf Harry een knik als antwoord.
''Wat is dit voor een bullshit zeg?! Kom op!'' Harry was kwaad, woedend zelfs.
''Harry. Doe rustig! Dit betekent niet dat ik anders over je ga denken of voelen of whatever, oke? Ik hou nog steeds van je, alleen moet ik een nep relatie aan gaan met ene Eleanor die ik niet ken! Sorry, maar ik moet nu gaan, Liam en ik gaan samen boodschappen halen. Pas goed op jezelf, Haz.'' Louis gaf Harry nog een kort kusje en liep toen de deur uit.
Harry gooide de dure, Chinese vaas met een knal tegen de krijtwitte muur en slaakte een gefrustreerde kreet. Dit was verschrikkelijk.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen