Bree ging die zaterdag gewoon naar Marcus. alsof er niets aan de hand was. " Dus je bent toch gekomen? " zei Marcus met een geniepige grijns op zijn gezicht, Bree kon hem echt niet uit staan, maar ergens was hij wel een leuke prooi om Chase jaloers mee te maken.
"Klopt. " Bree ging op de bank zitten, Marcus schoof wel erg dichtbij.
" Wat zijn we van plan te doen op zo'n mooie avond als deze? " vroeg Bree zich af, terwijl ze een stukje van Marcus vandaan schoof. " Ik wilde eigenlijk gewoon met je praten. " zei Marcus. " Oh? " Bree keek verbaasd. " Alleen praten? "
" Je klinkt bedroeft, wil je soms meer? " Marcus fronste. " Nouja, elkaar beter leren kennen is misschien een goed plan. " Marcus wist dat Bree er vanaf wist dat hij ook bionisch was, en zo was dat andersom ook.
Chase en Leo hadden zich verstopt ergens tussen de struiken, Chase kon alles prima horen. " Ze gaan elkaar beter leren kennen, nu moet ze echt oppassen dat ze niet teveel informatie weg geeft over ons. " zei hij.
" Wij zijn gemaakt om de wereld te redden. " zei Bree. " Dat is soms niet handig met zulke vervelende broers, maar we zijn aardig opweg. " Chase keek geïrriteerd toen Bree hen vervelend noemde.
" We leren steeds weer nieuwe krachten bij, ik kan bijvoorbeeld mijn stem vervormen om iemand te immiteren. " zei Bree trots. " Best gaaf. " Marcus kruiste zijn benen, en leunde naar achteren, hij had waarschijnlijk al lang in de gaten dat Chase en Leo ze aan het afluisteren waren.
" Is dat zo? dat maakt me wel nieuwsgierig. " zei hij. " En jij? " zei Bree. " Vertel eens wat over jezelf? ik ben best benieuwd. " Marcus kuchte. " Laten we maar over gaan op het andere onderwerp van deze mooie avond. " Marcus kwam dichterbij Bree. Chase fronste. " Wat zijn ze nu weer van plan? "
" Ik heb je altijd al mooi gevonden Bree, en je bent erg speciaal, ik weet dat dit eigenlijk niet hoort maar ik vind je ontzettend leuk. " Bree keek verrast op. " Meen je dat nou? " Marcus knikte, en keek vanuit zijn ooghoeken uit het raam, en zag inderdaad iets bewegen.
" Ongelooflijk, zei hij dat nu echt?! " Chase voelde woede opkomen in zijn lichaam, was Marcus nou zijn zus aan het gebruiken? Dat was een ding dat hij niet kon uitstaan.
" Kalmeer Chase, we willen niet dat je Spike gaat activeren en de boel vernield, toch? " Leo gaf Chase een schouderklopje, zodat hij hopelijk bij de les bleef, dat is waarschijnlijk wat Marcus wilde, dat Chase uit zijn dak ging.
" Ik kan niks beloven. " gromde Chase.
" Kom eens hier. " zei Marcus, en tilde Bree's kin met zijn wijsvinger op. Bree keek verrast, dit zou haar eerste kus worden, maar dat wilde ze echt niet met haar vijand delen, maar het leek alsof ze zich niet kon bewegen, ze keek strak in de ogen van Marcus, terwijl hij dichterbij kwam, en uiteindelijk haar zachte lippen raakte.
Leo en Chase reageerden geschokt.
" Hoe kan ze nou zoiets toe laten! " riep Leo uit. " Ze weet hoe slecht hij is! en toch laat ze het toe!? "
chase keek naar beneden, hij voelde een teleurstelling in zijn lichaam, hij voelde zijn hart breken, maar waarom? Dit voelde niet goed.
Na een korte tijd, realiseerde Bree wat ze aan het doen was, en duwde Marcus weg. " Het spijt me, ik wilde dit helemaal niet. " ze sprong geschrokken op.
" Kom op Bree, we zijn voor elkaar bestemd, heb jij dat gevoel ook ? " Marcus stond op, en probeerde Bree tegen te houden, maar ze had de deurklink al te pakken.
" waar denk je naartoe te gaan? " zei Marcus. " Naar huis... " Bree slingerde de deur open, en rende weg.
Marcus draaide zich naar het raam toe, en wierp een valse blik naar Chase en Leo, die nog steeds geschokt keken.

"Bree, wacht! " riep Chase, toen hij haar arm vast pakte. " Chase? wat doe jij nou weer hier!? " ze bekeek haar jongere broer, die haar meteen los liet toen hij haar reactie hoorde.
" Ik was een wandeling aan het maken. " zei hij onzeker.
" Geloof je het zelf? " gromde Bree. " Ik kan het niet geloven dat je me gewoon hebt zitten bespioneren! "
" Ik ben niet degene die de vijand kust! wat bezielt je! " riep Chase uit. " ik ken je niet meer! ik weet dat je alles zou doen, maar dit gaat te ver "
Bree schudde haar hoofd. " Je zal het toch nooit begrijpen. " Chase hoorde de pijn in Bree's stem, terwijl ze zich omdraaide en weg liep.
" Waar ging dat nou weer over? " vroeg Leo zich af. " Een ding is zeker, ze is ontzettend kwaad op me. " zuchtte Chase.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen