Bree kon het niet geloven dat Chase ze gewoon afgeluisterd had, en haar verraden had bij meneer Davenport. De reden waarom ze ja had gezegd tegen Marcus was om zo meer van hem te weten proberen te komen, natuurlijk was ze niet geïnteresseerd in Marcus op een andere manier.
En stiekem probeerde ze Chase jaloers te maken, dat leek nog aardig gelukt ook, of hij was gewoon bezorgd omdat ze met een gevaarlijke jongen uit ging.
Toen ze eenmaal in het lab aan kwam, zag ze meneer Davenport. " Oh Bree... " zei hij. " Hoe was je school dag? " vroeg hij zich af, ze wist wat er ging komen, ook hij wist van haar en Marcus af.
" Meneer Davenport, jij gaat toch ook al niet beginnen over Marcus hé? " zei Bree zuchtend. " Oh... dus ze hebben al met je gepraat hé? " Bree knikte en plaatste haar handen op haar zij.
" Denk maar niet dat ik echt geïnteresseerd ben in Marcus. " zei ze. " Ik wil gewoon zo meer over hem te weten komen, hij weet dat wij bionisch zijn, en wij weten dat hij ook bionisch is, misschien wil hij meer kwijt. " Donald schudde zijn hoofd. " Dat is geen goed idee Bree. Hij probeert je vast te lokken, en jou als eerste uit te schakelen, zijn plannetje is waarschijnlijk om ons een voor een af te handelen. " Bree plofte neer op een stoel. " Je moet die date afzeggen, ik wil niet dat je in gevaar komt. "
" Maak je nu maar geen zorgen om mij, ik weet dat hij al onze krachten in een heeft, maar ik kan jullie op tijd oproepen als er gevaar dreigt. " Donald schudde zijn hoofd. " Geen denken aan Bree, je zegt vandaag nog af. " Donald verliet daarna het lab.
Bree dacht er niet aan om de date met Marcus af te zeggen, ze wilde voor een keer alleen de held zijn, en niet samen met haar broers.

"En, heb je de date al af gezegd? " vroeg Leo zich af, als Bree even later de woonkamer in komt. " Ja, hij was er niet blij mee, ik ben bang dat hij wraak gaat nemen op ons. " Bree loog natuurlijk, maar dat konden zelfs haar broers niet voelen. Chase had een scherp gehoor, en kon dus vaak alles horen, dat werkte op ieders zenuwen.
" Ik geloof er niks van " zei Chase. Bree kreunde. "Ik ben het zat dat jullie je constant met mijn leven bemoeien! " Bree liep naar de deur. " Waar denk je naartoe te gaan? " vroeg Chase zich af.
" Naar Caitlyn, met haar kan ik tenminste wel normale gesprekken voeren! " Bree slingerde de deur open, en vertrok.
" Ik weet niet waar ze mee bezig is, maar ik vertrouw het niet. " zei Chase. " ze brengt zichzelf diep in de nesten als ze nu niet naar ons luistert. " Chase had een bezorgde blik op zijn gezicht.
" Je geeft wel erg veel om haar he? broers en zussen horen elkaar te haten, tenminste dat is mij verteld, ik heb nog nooit een echte broer of zus gehad. " zei Leo.
Chase deed zijn armen over elkaar, zoals hij altijd deed als hij zich ongemakkelijk voelde.
" Nogal ja, ik let de laatste tijd erg veel op haar, alsof iets in me zegt dat ik haar in de gaten moet houden, dat ik haar moet beschermen... ik kan haar niet alleen naar die date laten gaan, ze valt toch niet te stoppen. " zei Chase.
" Maar wie zegt dat ze alleen gaat? " zei Leo. " we kunnen haar toch ook gewoon volgen? " Chase fronste. " Dat is nog geen slecht idee... en met mijn scherpe gehoor kan ik zo het gesprek afluisteren. "
Adam kwam de kamer in gesloft, en plofte op de bank neer met een zak chips. " Zijn jullie weer over meisjes aan het praten die jullie toch nooit zullen krijgen? Chase, wanneer begrijp je nou dat je alleen zult sterven? " mompelde hij, natuurlijk hield Adam ervan om zijn kleine broertje te pesten, maar Chase wist niet beter.
" Het gaat om Bree, ik ben erg bezorgd om haar. " zei hij zuchtend, en ging naast zijn broer zitten. " Bree weet wat ze doet. " zei Adam. " Tot ze verliefd word. "
Chase fronste. " Je denkt toch niet dat ze verliefd is op die Marcus? " Adam haalde zijn schouders op. " Hij heeft alles. " zei Adam. " Waarom niet? " Chase rolde met zijn ogen.
" Tuurlijk, 'hij heeft alles' " Chase wreef zijn handen in elkaar. " Waarom maak je je nou zo'n zorgen om Bree? wat heeft ze nou aan jou als beschermende engel? iedereen duwt je zo met een vinger om. " weer een belediging. " Ze is onze zus, en ik zou nooit iemand haar pijn laten doen, daarom heb ik ook haar leven gered en jij niet. "

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen