Chase kon het niet geloven dat Bree een date afgesproken had met Marcus, de vijand. Waarom zou ze zoiets doen? Ze wisten allemaal dat Bree graag een vriendje wilde, maar dit was wel erg wanhopig.
Toen Chase thuis kwam, gooide hij zijn schooltas op de bank. " Hey, waarom zo'n lang gezicht? " vroeg Tasha, de vrouw van meneer Davenport zich af. Chase schudde vlug zijn hoofd. " Niets hoor, gewoon een lange vermoeiende school dag, gelukkig is het weer weekend na morgen. " Chase keek vermoeid, dat was hij ook, hij kon maar aan niets anders denken.
" Is Leo soms ook al thuis? " Tasha knikte. " Hij is in het lab met Donald. " zei ze. " Hoezo? "
Chase beantwoorde haar vraag niet meer, en vluchtte naar het lab. " Leo, kunnen we soms even praten? " vroeg Chase zich af, Leo en Donald werkten aan een nieuw project samen.
" Vanwaar dat lange gezicht ? " vroeg Donald zich af. " Oké, beloven jullie dat jullie Bree hier niet mee gaan confronteren? " Leo en Donald keken elkaar aan. " Bree heeft een date met Marcus aankomende zaterdag om 7 uur. " zei Chase.
"Wat!?" riepen Donald en Chase in koor. " Waarom zou ze zoiets doen? ze weet dat Marcus kwaadaardig is! " riep Leo uit. " Hoe kan ze hem nou leuk vinden als hij probeert jullie te vernietigen? " Leo schudde zijn hoofd. " Chase, we moeten haar er wel mee confronteren, ik wil weten wat er in haar hoofd om gaat. " zei Donald. " Als jij het niet wilt doen, dan doe ik het wel, het is mijn dochter, ik wist dat ik me op zulk soort gesprekken moest voorbereiden. " Donald zuchtte diep.
" Maakt u zich maar geen zorgen meneer Davenport, ik ga wel met haar praten. " zei Chase. " Meteen als ze thuis komt van school. "

Chase wachtte die middag tot zijn bionische zus thuis kwam, van haar langere dag school. Maar ze kwam niet opdagen. " Bree zei toch dat ze om 3 uur uit zou zijn? " Chase staarde naar de deur, alsof hij Bree ieder moment verwachtte.
" Het is nu al kwart voor 4, zo ver is de school niet van ons huis vandaan. " Leo stond op om naar de deur te lopen, tot de deur ineens open vloog.
" Oh, daar zullen we Bree hebben. " zei Leo, die geschrokken reageerde op de open vliegende deur. En inderdaad, Bree kwam naar binnen gevlucht. " Sorry dat ik zo laat ben jongens. " zei ze, en plofte neer op de bank.
" Ik had het een beetje druk op school. " Leo en Chase keken elkaar aan. " Met Marcus zeker? " Leo kruiste zijn armen, en keek Bree doordringend aan.
Bree keek verbaasd. " Hoe weet jij... ik bedoel, hoezo denk je dat? "
Chase stond op. " Ik heb je horen praten met Marcus. " Chase kwam dichterbij, en stond naast de bank. " Een date op zaterdag, hé? "
Bree keek naar haar schoot, nu moest ze het wel vertellen.
" Ja, ik heb inderdaad een date met Marcus. " biechtte ze op. " En dat vind je normaal? " zei Leo. " hij wilde je vermoorden! waarom zou hij nu ineens met je uit willen? die jongen is duidelijk iets van plan! " Chase schudde zijn hoofd toen Leo dat zei, het drong maar niet tot haar door.
" Ik weet het. " zei ze. " Maar hij lijkt veranderd, en ik wil het graag een kans geven. " Leo schudde zijn hoofd. " Je wilt gewoon zo graag een vriendje dat niks je meer uit maakt, hij is gevaarlijk! " Bree stond op. " Wat kan het jullie allemaal schelen? het is mijn leven! " en ze stormde terug naar haar capsule in het lab.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen