Foto bij 12 - POV Claire Stephanie Rose

Thanks to Chyna2001 ga ik door :) kort hoofdstukje maar anders klopte het niet hahaha

'Oh daar zul je James hebben' hoor ik Liam zeggen. Ik ben blij dat ik niet met hem mee hoef maar ik vind het natuurlijk wel super zielig voor Anne! We zijn de laatste tijd echt betere vriendinnen geworden.
Ik zie dat alle jongens opstaan en Anne wordt meegetrokken. De jongens begroeten James en ik hoor ze ergens over praten. De deur van de hal wordt gesloten zodat ik niet mee kan luisteren. Even later hoor ik de voordeur weer dicht slaan en gaat de deur van de hal weer open. Ik zie dat de jongens weer naar binnen lopen, zonder Anne natuurljik. De jongens gaan gewoon weer verder waar ze mee bezig waren tot een paar minuten later Liam weer is begint te praten.
'Jij gaat vannacht ook geld voor ons verdienen.' Ik schrik van die woorden. 'Wat bedoel je?' vraag ik zacht. 'We gaan vannacht naar een feest van een paar andere vrienden toe. Je zult het vanavond wel zien.' zegt Liam en hij richt zich weer op de tv. Ik ben te bang om iets terug te zeggen dus ik kijk maar gewoon stilletjes voor me uit. Ik hoop dat ik niks ergs hoef te doen, maar de jongens kennende...

Reageer (1)

  • Chyna2001

    DANKJE DANKJE DANKJE :-) :-) :-) DAT IS ZOOOOO LIEF VAN JOUUUU!!! (H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen