Foto bij Chapter 1

Het kan niet Bree, het kan gewoon niet! Bree wilde niet aan Chase denken, wat dacht ze niet? hij was haar broer! Maar waarom was hij dan constant in haar gedachten aan het rondzweven?
Het was een dood normale door de weekse dag, de laatste tijd kregen ze steeds minder missies van meneer Davenport, omdat de drie jonge bionische kinderen als normale tieners wilden leven.
Dat ging nogal moeilijk, alle drie hadden ze geheime krachten, Bree had supersnelheid, Adam was super sterk en Chase met zijn mega brein en telekinese, en ook nog eens zijn gespleten persoonlijkheid; Spike, de kwaadaardige kant van Chase, als iemand zijn leven zuur probeerde te maken. Meneer Davenport vertelde ze dat er nog meer verborgen krachten op ons wachtten, maar dat we die zelf moesten achterhalen.
Hoe lang heeft Bree gevoelens voor Chase? sinds de dag dat hij haar gered heeft, op een missie. Ze werd bijna geplet door rotsen die naar beneden vielen, maar Chase riskeerde zijn leven voor haar, dat moest dan wel betekenen dat, ondanks Bree zijn leven zuur wilde maken, hij erg veel om haar gaf.
Hij redde haar, en dat is waar elk meisje van droomt, dat de prins op het witte paard haar leven redt, en in dit geval was dat dus Chase, haar broertje.

Bree wilde niet aan hem denken omdat het gewoon een verkeerd idee was, zij samen met Chase? dat zou incest zijn.
Er waren trouwens wel andere leuke boys op school, zoals Ethan, Owen en Marcus, wat ze niet wisten was dat Marcus ook bionisch was, maar dan super slecht.
Bree wilde Chase vergeten, ze wist dat hij haar niet leuk zou vinden puur omdat het gewoon niet kón.
Het laatste jaar heeft ze geprobeerd een vriendje te vinden die romantisch was, haar mee uit zou nemen, vele jongens vonden haar geweldig, maar zij was nooit helemaal weg van hen.
Alleen van Chase, sinds die reddings actie, daarvoor zag ze hem gewoon als een sullig jongere broertje dat vaak gepest werd door iedereen, omdat hij daar makkelijk in was, al activeerde dat vaak de innerlijke Spike in Chase, die voor veel schade zorgde.
Hij heeft al een keer een football speler aangevallen, en een lokaal gemold.

Diep in gedachten verzonken zit Bree aan de ontbijt tafel, samen met Adam en Leo, te wachten tot Tasha de lunches klaar gemaakt heeft voor school.
"Waar zou ze aan denken? " vroeg Leo zich af. " Waarschijnlijk aan pony's, daar denken die meisjes toch altijd aan? " Adam haalde zijn schouders op, er kwam nooit een wijs woord uit die jongen.
" Dit moeten jullie echt zien, hoe gaaf! " Chase kwam binnen gelopen met een nieuw technisch snufje dat hij gekocht had van zijn zakgeld.
" De nieuwste X Cube is binnen! ik ga hem meteen na school uitproberen, oh ik kan niet wachten! " zei Chase opgelaten. Door zijn stem, schrok Bree wakker uit haar dagdroom, en keek op.
" Kijk hem nou blij zijn om een sullig vierkant apparaatje. " zei Adam. Chase keek geïrriteerd. " Erg grappig. " zei hij. " Jij komt er zeker niet aan, want hij is van mij en mij alleen. " Adam draaide zich weer om nadat hij zich beledigd voelde.
" Oké, hier zijn de lunches, Adam boterham met ham en sandwich spread zoals je altijd graag hebt, Bree met pasta, Leo met kaas en Chase met pindakaas en jam, veel plezier op school vandaag. " zei Tasha, en reikte de bruine gevulde lunchzakjes een voor een uit.
Bree stond op, klaar om naar school te gaan. Het liefst zou ze Chase negeren zoals ze de laatste tijd zo vaak deed, maar dat viel Chase op. Hij dacht eraan dat hij iets verkeerd zou hebben gezegd, waardoor ze niet meer met hem wilde praten.

Eenmaal op school aangekomen, hield Chase Leo apart. " Zeg Leo... " begon Chase. " Vind je niet dat Bree... anders doet de laatste tijd? " vroeg Chase zich af.
" Ik ben bang dat ze me negeert, en ik snap dat ze dat doet omdat ze graag populair wil zijn op school en ik niet bepaald de juiste persoon ben om dan mee om te gaan, maar zelfs thuis praat ze weinig tegen me. "
Leo haalde zijn schouders op. " Geen idee maatje, misschien dat ik haar aan het praten krijg. " Leo legde zijn hand op Chase zijn schouder en kneep er even in. " Ik ga meteen na school met haar praten, maak je maar geen zorgen. " Chase knikte. " Bedankt, je bent een echte vriend. " Leo klopte nog even op Chase's schouder voordat hij naar de les vertrok.
De bel rinkelde, het was tijd om naar de les te gaan, maar tot Chase zijn grootste verbazing zag hij Bree met Marcus praten. Was hij niet super slecht en onze aartsvijand? Chase verstopte zich achter een muur, en probeerde naar ze te luisteren.
" Oké, dus Zaterdag om 7 uur? " hoorde hij Marcus zeggen. " Ja, het is een date. " zei Bree, Chase schrok, waarom zou Bree met Marcus uit willen gaan? hij haatte ze allemaal, hij wilde ze allemaal kapot maken, omdat hij daarvoor gemaakt was.
Chase maakte vuisten van zijn handen, en vertrok naar de les, voordat hij te laat kwam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen