Vinden jullie mijn verhaal nog leuk? Ik vind hem best slecht eigenlijk..
Zou ik nog doorgaan of moet ik stoppen?

Beetje lang hoofdstuk dit haha

De volgende dag wordt ik wakker. Ik zie dat Liam er niet meer ligt. Ik sta op, loop de kamer uit en de trap af naar beneden. Als ik beneden kom zie ik dat alle jongens al beneden zitten en ik zie dat Claire ook al beneden zit, bij Harry op schoot.
'Kom zitten, we hebben wat te vertellen.' zegt Liam. Ik besluit om op een stuk bank te zitten waar nog niemand zit. Als ik eenmaal zit begint Liam te vertellen.
'We willen wat meer geld verdienen, en aangezien jullie hier al een tijdje zijn willen we dat één van jullie voor een tijdje naar vrienden van ons gaan.'
Ik schrik me helemaal kapot als ik dit hoor. Ik kijk Claire aan en ik zie dat zij ook bang voor zich uit zit te staren. Liam begint weer verder te vertellen. 'We hebben gestemd en we vinden dat jij, Anne naar onze vrienden gaat.' 'Wat? Nee!' schreeuw ik. 'Hoelang is dat dan?' vraag ik hysterisch. 'Een paar weken, waarschijnlijk twee. Daarna komt hij je weer terug brengen. Hij komt je vanavond rond 10 uur al ophalen.' Ik zie dat alle jongens me met een grijns aankijken. 'Hoe heet hij en is hij een beetje aardig dan?' besluit ik maar te vragen. 'Ja hoor, hij is heel aardig, grappig en beschermelijk' even haal ik opgelucht adem. 'Tenminste voor ons, voor zijn meisjes is hij nogal.. ruw, zal ik maar zeggen.' zegt Liam lachend en hij geeft me een knipoog. Ik zie de andere jongens ook lachen. Daar gaat mijn laatste beetje hoop. Ik zie dat Zayn opstaat en naar de keuken toe loopt en even later terug komt met een bord met 3 broodjes met ei erop. Hij geeft het bord aan mij.
'Hier, eet dit maar op. We willen niet dat je verhongerd naar hem toe gaat.' Ik kijk verlekkerd naar de broodjes en begin het gulzig op de eten. Ik hou van eten gehe.
Jammer genoeg kon ik niet eten wanneer ik wil hier, maar ik had op zich niks te klagen. We kregen gewoon de 3 basismaaltijden. Ik heb gehoord dat sommige meisjes het veel erger hebben in dit 'vak' vergeleken met ons en dat de jongens ook veel harder kunnen zijn.. Hopelijk is die vriend niet zo. Ik weet nu trouwens nog steeds zijn naam niet, naja, het boeit me eigenljk ook niet zo veel. Ik zie straks wel.
Even later heb ik de 3 broodjes op, ik sta op en zet het bord op het aanrecht neer. Ik loop weer terug en ga weer op de bank zitten. Harry zit een of andere serie op de tv te kijken, Niall en Louis zijn ergens over aan het praten, waar ik geen idee heb waar het over gaat en Liam en Zayn zijn allebei bezig met hun mobiel en kijken af en toe op om naar de serie te kijken.
Een uur is verstreken en Liam begint weer te praten 'Claire, ga even naar je kamer. Dan kunnen wij nog wat dingen bespreken met Anne voor straks.' zeg hij.
Ik zie haar knikken en daarna staat ze op en loopt ze de trap op. Ik ben benieuwd wat ze allemaal te zeggen hebben maar aan de andere kant wil ik het echt niet weten... Ik wordt uit mijn gedachten getrokken door Liam die weer begint te praten. 'We hebben in de badkamer wat spullen voor je gelegd. Ik wil dat je je goed gaat douchen, je haren wast, conditioner in, zeep en jezelf scheert.' 'Er ligt ook nog een tasje met make-up en haarspullen. Je mag best even een dikke laag make-up opdoen en je haar krullen of stijlen. Ook ligt er een setje kleding die je aan moet doen. Zorg dat je er goed en verzorgd uitziet voor straks. Je hebt een uur om alles te doen en daarna wil ik dat je klaar bent, dan kunnen we nog even wat doornemen en daarna kan James je komen ophalen.' vertelt Liam.
'Begrepen?' Ik antwoord dat ik het begrepen heb en daarna loop ik de trap op naar de badkamer. Ik pak de shampoo, conditioner, zeep, scheermes en ik zet de douche aan. Als het water warm is geworden stap ik eronder. Ik was mezelf goed en neem een lekker lange douche van een uur. Dan heb ik ook nog een uur om mijn haar en make-up te doen. Ik stap de douche uit en droog mezelf af. Ik pak het setje kleren. Ik zie een string, bh, een kort broekje, een doorschijnend lichtblauw shirtje en laarzen met hakken. Ik trek alles aan, daarna begin ik aan mijn make-up. Ik begin met een laagje foundation en daarna poeder ik het af.
Daarna volgt een klein beetje oogschaduw, wat eyeliner en ten slotte krul ik mijn wimpers en doe er wat mascara op.
Vervolgens borstel ik mijn haar door en besluit ik het te stijlen wat me ongeveer 10 minuten kost, aangezien ik alleen maar een beetje slag in mijn haar heb van mezelf. Als ik klaar ben loop ik de badkamer uit, naar beneden. Ik zie alle jongens zitten en ik hoor ze dingen naar me roepen zoals 'sexy' en ik hoor er een paar fluiten. Ik ga weer op de zelfde plek bij de bank zitten en Liam begint weer wat te vertellen. 'Ten eerste, je ziet er goed uit babe.' 'Maar je wordt dus zo opgehaald en ik wil dat je precies doet wat hij zegt. Je moet goed luisteren dan kom je niet in de problemen.' Ik knik. Op hetzelfde moment hoor ik de deurbel gaan. 'Oh daar zul je James hebben.'

Reageer (1)

  • Chyna2001

    Nee, ik vind het nog een leuk verhaal!!!!!! Snel verder plz!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen