Foto bij Chapter 3.

That's so sweet.

Ik open mijn ogen, en draai me nog een keer om. ‘Goedemorgen.’hoor ik mijn moeder vrolijk roepen vanuit de badkamer. ‘Goedemorgen mam. Ben je klaar in de badkamer? Dan kan ik gaan douchen.’roep ik terug. Mijn moeder loopt de badkamer uit en komt naast me zitten. ‘Als je klaar bent met douchen, kun je dan wat voor me spelen op je gitaar?’ Ik knik en sta op.
Ik douche razendsnel en droog mijn haren snel met een handdoek. ‘Waar heb je mijn gitaar gelegd, mam?’vraag ik met mijn hoofd om het hoekje van de badkamerdeur. ‘Die ligt in de kast.’
Ik grijns, en loop naar de kast toe, waar mijn lievelingsgitaar instaat. Ik pak hem uit de kast en ga naast mijn moeder zitten. ‘Wat zal ik spelen?’ ‘Turn right.’ ‘Van de Jonas Brothers? Zeker weten?’ Mijn moeder knikt en kijkt me hoopvol aan. Ik begin te spelen, en mijn moeder zingt zachtjes.
Midden in het liedje word op de deur geklopt, en ik sta op. ‘We gaan zo verder, mam.’zeg ik als mijn moeder me droevig aankijkt. Ik doe de deur open, en er staat een grote bos bloemen voor de deur. Verbaasd pak ik de bloemen op en doe de deur achter me dicht. ‘Heb jij die bos bloemen laten komen?’ Mijn moeder schudt haar hoofd en wrijft met haar hand over de gitaar. ‘Ik zet ze wel even in een vaas en dan speel ik verder.’ Ik zoek in de grote kast naar een vaas, en pak de mooiste eruit.
‘Zo,’zeg ik als ik de bloemen op de tafel heb gezet, ‘We kunnen verder.’ Ik sla de eerste akkoorden aan, en zie dat mijn moeder een briefje in haar handen heeft. ‘Wat is dat?’vraag ik nieuwsgierig en ze haalt haar schouders op. ‘Viel uit de bloemen.’ ‘Mag ik het eens zien?’ Ik pak het briefje uit haar handen en vouw het open. Ik lees het stil voor mezelf voor en lach dan. ‘Kijk eens, mama! Serieus; Hier bloemen voor het meisje met de mooiste glimlach. xoxo. Dat is zó lief!’ Mijn moeder knikt en wijst dan naar de gitaar. ‘Verder, verder!’ Ik grinnik en sla de akkoorden aan.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen