Oke jongens het plan in gewijzigd, ik vond het meer een gejank dan dat ik mijn verhaal vertelde. Niet dat ik veel mee maak in mijn leven maar het is altijd leuk om te weten wat andere mensen meemaken. Hoe andere mensen dingen opvatten en dat soort dingen. En ik moet eerlijk toegeven dat een paar maanden geleden niet de leukste tijd van mijn leven is geweest maar dat hoort er allemaal bij. Jongens, school, ruzies, jullie snappen wel wat ik bedoel. En opzich ben ik nu gelukkig. Ik heb alles waar ik van kon wensen. Ik doe de opleiding waarvan ik droomde. Zorg bij Defensie, dus zorg in het leger. Het zijn 2 opleidingen in 1 en het is super leuk vooral omdat mijn vriend dezelfde opleiding doet alleen dan een andere richting. Erg leuk om op school in een lelijk uniform te moeten lopen, je haren omhoog en geen makeup op en dan je vriend tegen te komen. Maar gelukkig vind hij me mooi hoe ik er ook uitzie. Het is echt een schatje.
Nu denken jullie waarschijnlijk van UH?? VRIEND??

Ja ik heb sinds kort een vriend. Vrijdag 1 maand om precies te zijn.
Hoe ik hem heb leren kennen is een raar verhaal, ofja raar eerder apart. Voor mijn opleiding moest je 3 dingen doorkomen, een sport intake, een gesprek en een medische keuring. Ik en een vriendin van mij hadden samen de sport intake, dat was serieus de zwaarste dag van mn leven pff. Maar we hadden het gehaald en voordat we thuis waren hadden we het al overal helemaal blij opgezet. Denk aan Facebook en insta enz.
Later die avond kreeg ik een bericht van mijn vriendin dat ze in een groepsapp was gevraag waar allemaal mensen inzaten die de zelfde opleiding gingen doen en of ik er ook bij was. Naja natuurlijk wou ik dat, alvast vrienden voor volgend jaar dacht ik.
En ja daar zat hij ook bij.. Rik, de jongen waar ik nu zoveel van hou ^^

Maar oke ik draai om mn verhaal heen wat ik wou vertellen..
Jullie zien dus dat ik alles verwijdert heb maar ik ga alles wat ik aan jullie wilde vertellen of heb vertelt opnieuw schrijven alleen dan iets korter en duidelijker. Want volgens mij was ik goed onduidelijk met alles hahah.
Maar dat is dus het plan en tot snel allemaal !!
En reacties mogen hea, ik wil graag weten wat jullie ervan vinden :)

Reageer (1)

  • memoriae

    Super lief!!

    Begin snel

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen