"HERE ARE THE MAGCON BOYS!!!" Zei de man bij de microfoon en alle meiden begonnen te gillen.

De jongens gingen één voor één het podium op. "Nash", "Cameron", "Taylor", "Shawn", "Matthew", "Carter", "Jack&Jack" and "Aaron"!!! Terwijl de jongens de meiden vermaken zit ik hier nog even met de special guests en de queen Mahogany. We praten nog even voor ze op moeten en Brent, Chris en Jake willen nog even een Vine opnemen samen en ze vragen mij of ik het wil opnemen. En daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik heb nog nooit een Vine opgenomen dus Chris zegt eerst wat voor een Vine het word en dat is in dit geval een Vine over hoe andere hun nagerecht pakken vs hoe ik het doe. Gelukkig was het een goeie Vine geworden: https://vine.co/v/M0OYxQwb72L . Chris upload de Vine snel en daarna kunnen de special guests op het podium + Mahogany. En ik blijf dan alleen achter met een paar body guards en mensen die alles regelen enzo.

Zo'n half uurtje later is er even pauze. En ik ga meteen naar Melanie. "Hey daar ben je weer" zegt ze.
"Hey Mel, hoe was de show tot nu toe?!"
"Ja het is echt hartstikke leuk de jongens zijn ook supper hilarisch!"
"Haha mooizo. Maar wil je even met me meekomen ik moet je even iets vertellen"
"Ja hoor is goed maar we komen wel terug voor de show start hè!?"
"Ja is goed, maar kom nou maar mee."

We lopen naar buiten en er zijn zoveel meiden die wachten op de boys. Ik kijk op m'n mobiel en we hadden nog ongeveer 10 min want dan begon de show weer. Ik pak Melanie's arm en begon de straat uit te rennen. 2 straten verder waaren de meiden die staan te wachten net mieren en Melanie zegt "waarom moeten we helaal hierheen?" Ik gaf geen antwoord en liep de linker straat in. "Hallooo?! Ga je nog antwoord geven of niet?!" Vraagt ze ongeduldig. "Ja uhm sorry. Ik wou je vragen of je backstage wou komen... En na de show nog even wil gaan stappen ofso?" Zei ik. "Wahahaha je maakt een grapje zeker?" "Nee, waarom zou ik" het was stil en ze keek me met hele grote ogen aan. "Ik neem aan dat dat een ja is" zei ik half lachend. Ze knikte. Ik pakte m'n telefoon weer en er waren nogmaar 5 minuten voorbij. En ik kende de jongens goed genoeg om te weten dat ze af en toe treuzelde dus ik wist al bijna zeker dat de pauze een paar minuten zou gaan uitlopen.

We liepen rusten naar de achter in gang. Of beter gezegd de nood uitgang. Ik klopte op de deur en ik hoorde Taylor en Matt. "What's the password?" Vroeg Taylor. Ik moest even nadenken want Matt had niks over een wachtwoord gezegd en Nash ook niet. Dus ik zei maar gewoon iets randoms. "Shawn werd geachtervolgd door een meisje op het vliegveld." En Taylor kon z'n lach niet inhouden en deed de deur open. Ik en Melanie liepen naar binnen.

Cameron was bij Nash. Melanie rende naar Ca$h toe en knuffelde Cam. Dus nu weet ik ook wie haar fave is. Cameron Alexander Dallas. Ik liep naar hun toe en stelde Melanie aan hun voor. "Dit is dus blijkbaar Melanie Dallas." Nash en Cam moesten lachen. Ik zei even tegen iedereen dat Melanie hier nu ook backstage is.

De pauze was al 8 minuten uit gelopen en de jongens gaan weer het podium op en Shawn mag gaan zingen en hij zingt Life of the party daarna Jack&Jack met Flights en tot slot Taylor met Buckwild

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen