We rijden naar de zaal en de boys gaan hun gewoone routine doen. De microfonen testen op de leukste manier. Rennen door de zaal. Nog even naar de fans buiten bij het hek want die mochten geen kaartjes van hun ouders of hadden er geen geld voor. (#ThanksBart) maar dan hebben hun wel gewoon de jongens ontmoet. Het zijn echt hartstikke lieve jongens. En er zijn ook een aantal special guests o.a Chris Collins, Brent Rivera & willie Jones (van X-Factor) En DJ Mahogany Lox

Er komt een man naar mij toe en zegt: "wilt u even tegen de jongens zeggen dat ze de zaal moeten verlaten want de fans moeten er nu in." "Okay is goed" zeg ik vriendelijk. "Bedankt" zegt hij terwijl hij wegloopt. Ik pak de microfoon en zeg:" Hey mag ik even de aandacht?" De jongens kijken me aan. "Willen de 9 Dames en de special guests van Magcon de zaal verlaten want de fans moeten erin. Bedankt allemaal."

We gaan naar een andere zaal met allemaal flesjes drinken en eten. En daar zitten ze allemaal met elkaar te praten. Ondertussen kijk ik even om het hoekje want niemand kent me toch. Ik zie een meisje en ze staat helemaal alleen terwijl iedereen met elkaar praat.

Ik loop naar haar toe en ga gezellig naast haar staan. Ik draai me naar haar toe en vraag hoe ze heet in het Frans. Ze lacht en zegt:"Ik ben gewoon Nederlands hoor btw ik heet Melanie" zegt ze. "Ooh haha Ik heet J/N" zeg ik. "En met wie ben je hier?" Vraag ik. "Nou m'n vader en moeder wilde niet met me mee want ze hebben het te druk met hun werk en al m'n vrienden zijn geen fan..." "Heb je ook geen broers of zussen?" "Nee ben enigs kind" "Oh.." Even was het stil "En met wie ben jij hier?" Vraagt Melanie. "Dat is een lang verhaal." "Vertel!" Zegt ze enthausiast. "Okay, nou" verder kom ik niet want Carter wenkt en fluisterd dat ik moet komen. Ik knik en en steek m'n duim omhoog. Ik draai me om en zie Melanie een beetje verbaasd kijken. "Melanie het spijt me maar ik moet weg. Ik kom zo in de Pauze weer terug is dat goed?!" "Ja hoor tot zo dan maar" zegt ze somber. "Geniet van de show hè!"

Ik sneak heel voorzichtig naar de andere zaal zonder dat iemand me ziet. Ik loop voorzichtig de zaal in en Ik ga zitten op een stoel en Matt komt naast me zitten. "Hey. Gaat het wel goed?" Vraagt hij. "Huh?! Ja, ja gaat wel goed hoor." "Wat is er?" "Oo er is een meisje en ze is hier alleen naartoe gekomen. En niemand praat met der. En ik was net even bij haar en ze is hartstikke aardig en ja toen ik wegging voelde ik me zo van NOOOOO ik wil terug want she is so nice. "Wie is haar fave van ons?" Vraagt Matt. "Geen idee heb ik niet gevraagd maar ik heb een vraag aan jou." "Jaaaa.. En dat is" "mag ze hier backstage komen?! Please ze is echt hartstikke aardig" "je kent haar amper! "Please Matty pleaseeee" smeek ik met een pruil lipje en van die smekende ogen. "Uugh!!! Ik ga wel even overleggen met de boys. En ik doe dit alleen omdat jij het bent." "Haha bedankt Matt :)"

Matt loopt naar de andere boys. Ik ga even m'n moeder whats appen.

Ik: hey mam ik ben nu in Parijs en het is hier heel gezellig en misschien heb ik een nieuwe vriendin erbij :)

Mam: hey, schat ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt je weet dat we over een paar dagen al weer naar huis gaan dus ik wil je vragen wanneer kom je weer hier naartoe?!

Ik: nou... We blijven hier nog voor 1 show en die is morgen en ja dan blijven ze nog 1 dag om goed uit te rusten maar dit is hun laatste bestemming waar ze heen gaan en ze weten nog nie wat ze gaan doen.

Mam: okay. Misschien kan je vragen of ze in een hotel gaan slapen dicht bij ons in de buurt zodat je ernaartoe kan en dan kan je gewoon elke dag naar ze toe en hun rondleiden ofso.

Ik: ik kijk wel wat ik ga doen maar ik moet nu gaan bye!! Love You xXx

Mam: veel plezier schat


Nash komt naar me toe gelopen en zegt: "het is goed als het meisje backstage komt maar je moet het zo stiekem mogelijk doen want niemand mag weten waar het is want anders willen ze allemaal hier heen" "okay Nash ik ga wel buiten om" "Is goed" zegt Nash en geeft me een


Ik had m'n andere hoofdstuk 2 dagen geleden op Quizlet gezet en wat blijkt je moet je hoofdstuk activeren en dat was ik even vergeten :P lekkah handig

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen