Foto bij O6. Louise Roe.

En hoe is het met jullie! ;D
Ik ga binnenkort nog een verhaal starten want ik ben al ongeveer op de helft van deze o:
Of er moet nog een deel twee komen maar dat ligt aan jullie! (:

Harry kruipt langzaam uit zijn schulp. Ik ben trots op hem want het kostte hem veel moeite. Ik heb een reisje gepland dus moet hij een koffer meenemen. dus ik ben benieuwd naar zijn outfits.

'Dus Harry durf ik jou koffer te openen?' Ik keek Harry grijnzend aan. 'Nou misschien' lachte hij terug en ik ritste de koffer open die voor me lag. Even liet ik mijn hand door de kleding gaan het lag allemaal netjes bij elkaar. Ik trok er een broek uit en hield hem omhoog. 'Skinny?' Harry knikte en ik maakte een goedkeurend geluidje. 'Oeh dit is wel leuk!' Ik had een zwarte blouse met hartjes erop in mijn handen. Harry lachte even naar me en toen ging mijn blik weer naar de koffer toe. Het was enkel Skinny jeans en simpele shirt en een bandana. Nou dat ding mocht hij ook wel een keer verbranden.

'Ben je klaar om te gaan shoppen Harry?!' Verwachtingsvol keek ik hem aan en hij knikte blij.

We liepen een van mijn favoriete kleding winkels binnen van Londen en het was Harry zijn taak om een set kleding te vinden en ik zal er ook een paar voor hem bij elkaar gaan zoeken. Maar dan wel geheel in een andere stijl dan die van Harry maar ook wel weer een beetje. Hij zal het in ieder geval aan moeten trekken en kijken wat hij ervan vind.

Ik stuurde Harry naar de eerst beste rekken die vol hingen met kleding en Harry liet al gelijk zijn handen door de kleding heen glijden en keek afkeurend naar alle kleding stukken die erin hingen. Een grinnik ging over mijn lippen en ik liep naar de andere kant van de winkel. En hield zo af en toe Harry in de gaten met wat voor kleding hij pakte. Hij had al een Skinny in zijn handen en paar witte shirts en een wit blousje. Niet geheel iets nieuws maar goed. Ik liep naar een rek toe met een panter shirt, die gaat hij zo wie zo passen en dan nu nog een donkere broek. Kon hem moeilijk een jurk aan laten trekken dus dit is weer geheel anders voor mij ook. Met een jas, aantal shirt, blouses en broeken liep ik naar de kleed kamer toe waar Harry over paar tellen uit zou komen met zijn set kleding.

Harry kwam in een donkerrode skinny met een wit shirt en een blazer erop uit het hokje gestapt. Het was al iets een voorruit gang maar het kon nog beter. Zo en nu was het mijn beurt om Harry in het pas hokje te duwen voor mijn kleding. Rustig ging ik op een bankje zitten en hoorde dat hij zich snel aan het omkleden was. Ik werd wel nieuwsgierig hoe de kleding hem zal staan en op dat moment kwam Harry het hokje uitlopen met set nummer een.

Hij was gehuld in het panter shirt met daarover een jas die vrij lang was. Zijn lange benen hadden een Skinny jeans aan waar een keer geen gaten in zat. Het zag er netjes uit en zijn schoenen waren ook erg netjes. Al met al het was een net geheel.

'Zo Harry was vind je van dit setje?' Hij bekeek zich even in de spiegel. En er kwam een grote lach op zijn gezocht te staan 'ik vind het geweldig, ik wist niet dat ook ook gewoon zulke kleding aan kon doen en dat het dan alsnog goed stond.' Hij klonk oprecht blij dan was er weer een missie geslaagd.

Reageer (2)

  • xkimisliefx

    Wat schattig!

    1 decennium geleden
  • Florets

    Superrwww, ALs hij online komt zeggen eh ;D
    Met mij gaat prima, we hebben klusterklassen en nouja, kzit bijna geen enkele x bij een oude vriend in D:
    But, dont worry! Ik heb een nieuwe vriendin gevonden, en wij hebben dan ook echt, alle lessen samen :D zelfs de tussenuren xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen