Foto bij Shawns vlieg reis

Ik word wakker naast Shawn (H) hij slaapt nog en hij ziet er zoo lief uit.... Ik kleed me aan en loop naar de eetzaal een paar verdiepingen beneden.

Ik zie dat de eetzaal helemaal is opgeruimd alleen waar zijn de jongens?? Als alles heb doorzocht op de etage loop ik weer naar boven en ga naar de kamer van Nash & Cam. Ik klop aan en zeg "Nash, Cam?" No response. "Hey?... Is daar iemand?" Nogsteeds geen antwoord. Ik loop naar de andere kamers maar bij elke kamer krijg ik geen antwoord. Het is inmiddels al weer 20 minuten verder en besluit om naar m'n eige kamer te gaan en als ik daar ben hoor ik gelach en loop naar binnen en zie daar al de jongens zitten op bed. En haal opgelucht adem.

Shawns POV:
Ik word wakker van m'n telefoon die afgaat. Ik zie dat Aaron me belt.
A: goeie morgen "Sleeping beauty" hoe heb je geslapen?
S: ja goed hoor. Alleen ik heb 1 vraagje.
A: vraag maar.
S: is J/N bij jullie?
A: nee ik dacht dat ze bij jou was.
S: ik werd wakker en ze was er plots niet meer.
A: nou we hebben gelukkig niet zo'n grote troep gemaakt dus we ruimen dat even op en dan komen we naar jou toe en dan verschijnt ze vanzelf wel weer.
S: is goed maar dan ga ik me nu even opfrissen ;)
A: is goed! Tot zo.

Ik ga even snel onder de douche. Na ongeveer 7 min onder de douche te hebben gestaan ga ik naar de kast en pak me kleren. Nog geen 10 minuten nadat ik me had aangekleed hoorde ik geklop op de deur. "Shaaawn!!!" Zeggen de jongens in koor. "Ik ken jullie niet dus ga maar weer weg ;)" zeg ik met moeite om m'n lach in te houden. Ze lopen naar binnen en gaan meteen op het bed zitten. "Hoe was je vlucht eigenlijk?" Vraagt Nash. "Willen jullie het hele verhaal horen?!?" Vraag ik. "Ja is goed we hebben toch nog 3 uur en 3 kwartier" zegt Matt

"Nou ik werd dus wakker van m'n wekker rond 5 uur want de vlucht ging om half 8 ofso. Ik ging me omkleden. Tanden poetsen op social media. En ik dronk nog wat. Ik sloot alles goed af en daar was de taxi. En het is ook nog wel 1 uurtje rijden naar het vliegveld dus ik verveelde me een beetje. Toen ik op het vliegveld was waren een stuk of 26 mensen die me natuurlijk herkende. *hahaha* Uuhm.. Oja er was een meisje en die bleef me maar achtervolgen en het was echt heel creepy. En ik ging naar de douane en ik keek om me heen en ik zag haar niet meer. 'Uuhm meneer u bent aan de beurt.' Ze de man in dat hokje en ik liet m'n paspoort zien en hij zij 'heeey wacht eens even.' Ik schrok me dood want ik dacht dat er iets ergs aan de hand was. 'Jij bent die ene zanger van die groep van Vlijmers ofso.' Ze de man. Ik moest natuurlijk lachen en ik zei 'Ja dat ben ik.' 'M'n dochter is fan van u dus mag ik misschien een handtekening en een foto?' 'Ja is goed maar snel want zometeen mis ik m'n vlucht.' Zei ik. 'Okay is goed.' Zei hij. We namen een foto en ik zette m'n handtekening op een papiertje. Ik liep door de douane. En ik liep een winkeltje in en je raad het al... *dat meisje was er weer ofso? Vroeg Taylor.* Jup. *wahaha ze is echt een stalker ZAAAYYYUUUM!! Zei Cameron*

We horen geklop op de deur. "Ik ga wel" zegt Jack J en staat op. Hij doet de deur open en daar staat J/N . Hij vertelt in het kort wat ik heb vertelt en dan ga ik weer verder met m'n verhaal.

"Nou... Iemand riep om dat mijn vlucht was vertraagt dus ik had nog tijd om wat te eten want ik had echt honger. Ik nam koffie en gewoon een boterham. Ik zat nog even op Twitter. Nam een foto voor Instagram. . Ik liep naar m'n gate. En daar was het meisje weer. Ik moest nog even snel naar de wc en ik liet m'n spullen staan. En ik hoopte dat het meisje niet aan m'n spullen zou gaan zitten. Ik kwam terug en iedereen was al weg. Ik zag dat de gate open was ik pakte snel m'n koffers en liep snel naar.. Ben de naam vergeten. Weetje wel die poort die metaal kan vinden in je kleren enzo. *Ja zeiden ze allemaal in koor* okay haha. Ik pakte m'n spullen en gelukkig was ik nog optijd dus kon nog even 6 minuten wachten op het vliegtuig. Ik mocht als een van de eerste naar het vliegtuig want ik had een buisness card gekregen van m'n vader. Ik liep naar stoel. Even later kwam het meisje naar mij lopen en ze zat blijkbaar naast me. 'Waarom liep je de heletijd achter me aan?' Vroeg ik. 'Ik kan het ook aan jou vragen: waarom liep je de hele tijd voor me' zei ze. Ik lachte. 'Ik ben een fan van je en ik ga morgen naar de Magcon show. En ik voelde me veilig bij jou want dit is m'n eerste keer dat ik alleen met het vliegtuig ergens heen vlieg' zei ze. 'Oooo je hoeft niet bang te zijn hoor. Zullen we zo als de telefoons aanmogen naar YouTube filmpjes gaan kijken??' Vraag ik. 'Ja is goed zullen we ook muziek gaan luisteren daarna ofso?' Dus ja dat hebben we gedaan en de vlucht was daardoor zo voorbij. Ik liep met haar mee en we zaten te wachten op mijn koffers. En oppeens hoor ik hard geklop op de ramen. En het waren allemaal fans. 'Kun je even letten op een donker groene koffer met een sticker erop van Vans?' Vraag ik aan het meisje. 'Ja is goed.' Ik liep even naar de fans die achter de ramen stonden. *hahaha dat klinkt fout zegt J/N. En de jongens moet ook lachen.* Ik begon te zwaaien een meisje stond bij een telefoon ze wees ernaar en ik liep naar de telefoon aan mijn kant en ik belde op. En het meisje begon te gillen. M'n trommel vliesen waren bijna gebroken xD. Ik had wat gepraat met de fans en het meisje liep van het vliegtuig liep naar me toe met m'n koffer. En ik vroeg aan een politie man of hij een foto kon maken. En ik nam het meisje voor me en knuffelde haar van achter. De man nam de foto en ik zette het gelijk op Twitter.

Ik liep samen met het meisje naar de uitgang en nam gerust de tijd voor m'n fans en ik zag dat het meisje haar vriendinnen had gevonden want ze had me nog verteld dat ze met een paar vriendinnen naar de show ging. Ze schreeuwde nog naar me 'DOEI SHAWN I LOVE YOU!!' Ik draaide me om zwaaide en shreeuwde over het geschreeuw: 'I LOVE YOU TO BABE!' En ging verder met handtekeningen zetten en foto's maken. Na ongeveer 2 en een half uur ging ik nog even ergens wat eten want het was inmiddels al bijna 10 uur s'avonds. Ik ging met een Taxi naar een hotel in de beurt en er was gelukkig nog een kamer over. Ik ging naar m'n kamer en ging nog even op m'n telefoon en besloot daarna om meteen te gaan slapen want ik moest morgen ook nog lang reizen naar Parijs. En de volgende ochtend werd ik om 8:24 wakker en ging ontbijten er lagen allemaal lekkere dingen. Na het ontbijt pakte ik alles weer in en checkte uit. Ik moest nog even een taxi hebben en ging opweg naar Parijs en ik kwam onderweg nog veel fans tegen in de auto. Na ongeveer 3 a 4 uurtjes rijden met de auto kwam ik dus hier bij het hotel."

"Das een lang verhaal" zei Jack G. Er was inmiddels al bijna 2 uur voorbij dus we gingen naar onze kamers om ons om te kleren en wat reserve kleren uit te zoeken we zijn binnen 20 minuten allemaal klaar. We gaan nog even te klooien in de hallen en bij de deur. Die bewaakt word door allemaal bewakers. We gaan via een privé uitgang uit het hotel want een van de Fans heeft getweet dat we in dit hotel zaten.




Ik heb het verhaal terug gelezen en wat heb ik gelachen om m'n eigen hoofdstukken. deze fanfic is echt falend.

Maar ik heb nu al 2 hoofdstukken vooruit geschreven zodat ik niet in de stres kom want ben best lui xD maar ik heb nu nog 1 en een halfe in Frankrijk en we hebben wifi gekocht dus ja ik ga weer updaten en ik moet ook nog zo ongeveer 10+ uurtjes naar huis rijden en dan heb ik ook al gauw 5 hoofdstukken af (A)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen