Foto bij O5. Harry Styles.

Jaa onze eerste Styles POV (:

Harry is nog nooit op een date geweest, en kan niet goed flirten. Hij begint dan overal aan de friemelen en probeert er onderuit te komen. Als hij serieus genomen wil worden, moet hij beter leren flirten. Wij gaan naar dating expert Niall Horan. Hij probeer meisjes jongens te krijgen maar dit keer helpt hij Harry ook. Hij zal Harry helpen om beter te communiceren met jongens.

Harry Styles POV.

'Dus Harry je word de art director van je eigen fotoshoot. Met allemaal mannelijke modellen die op hetzelfde geslacht vallen als jou.' Zei Louise tegen mij even viel mijn mond een stukje open en zag Louise grinniken naar mij. Tot er een jongen van iets ouder misschien met blond haar onze kant op kwam. 'Harry dit is Niall Horan hij is een date en flirt expert en zal je helpen door middel van dit oortje.' Louise hield haar hand op met het oortje die ik aannam en in mijn oor drukte. 'Wij kunnen je door middel van het zien en horen wat je doet tips geven over je houding en wat je kan zeggen tegen de jongen die voor je komt te staan.' Louise en Niall wezen naar verschillende camera's die in de kamer hingen en ik knikte. 'Nou volgens mij horen we al iemand binnen komen!' Zei Niall Enthousiast en samen liep hij met Louise naar een aparte ruimte waar ze straks mij zullen bekijken. Het was een raar gevoel om te praten tegen onbekende jongens en helpen met hoe ze moesten staan en weet ik veel wat ik allemaal moest gaan doen. En dan ook nog dat Louise en Niall me konden bekijken en mee konden luisteren met hoe erg ik straks zal af gaan.

Er kwam een jongen binnen hij was vrij lang en had ook gewoon afschuwelijke kleding aan. Oke Harry je kan dit. 'Hee ik ben Harry' ik schudde zijn hand en hij knikte even. 'John' 'Goed ik moet je helpen met je foto shoot vandaag.' John knikte en ging op zijn plaatst staan. Even frummelde ik onzeker aan mijn shirt. 'Harry niet doen kijk zeker geef hem zo is een complimentje hoe hij op de foto staat.' hoorde ik wat schel in mijn oor. Even keek ik verbaasd en knikte toen. 'Oke John dan mag je je benen wat uit elkaar doen. Een hand in je zij en de andere kant op kijken zodat je kaaklijn maar in beeld komt.' Dat was er nog sneller uit dan ik dacht en de fotograaf maakte een foto van deze pose. Ik keek op de camera. 'Zo John die is netjes gelukt hoor.' gaf ik hem als compliment. Het kwam er nog onzeker uit maar ik voelde me wel al beter op mijn gemak in deze ruimte.

Nadat John de ruimte had verlaten kreeg ik via het oortje nog verschillende tips en tric's en zou over paar seconden de volgende jongen al binnen komen. Elke keer als er een nieuwe binnen komt werd ik even ligt in mijn hoofd bang voor wat er zou komen. Maar eigenlijk vond ik het ook weer geweldig om zo in aanspraak te komen met nieuwe jongens. Het gaf me een soort van hoop.
De deur ging open en een jongen met ravenzwart haar en een getinte huid kwam binnen lopen. Wauw.. Even knipperde ik met mijn ogen en de jongen kwam licht grijnzend op mij af. 'Hee ik ben Zayn Malik.' Hij stak zijn hand uit en verschillende tattoo's kwamen onder zijn mauw van zijn blazer te voorschijn. 'Harry Styles' antwoordde ik toen een beetje twijfelend. Hij nam plaats voor het witte doek. Oke Harry nu ga je Zayn begeleiden, nu niet zeggen maar je handen over zijn lichaam laten gaan. Zodat je hem in een houding zet denk maar gewoon dat het een sport etalage pop is en als hij goed staat geef je hem een complimentje. Hoorde ik weer in mijn oor. Ik knikte erop en liep naar Zayn toen. 'Zayn zou je je armen over elkaar kunnen doen?' Zayn deed ze over elkaar heen en voorzichtig legde ik ze nog wat beter. 'En misschien je hoofd wat schuin.' Zayn probeerde het en even moest ik lachen. 'Mag ik?' En wees naar zijn gezicht voor de perfecte houding. 'Tuurlijk mag je dat, alleen jij.' Zayn knipoogde naar me wat me licht deed blozen. Ik legde mijn hand voorzichtig onder zijn kin en hield zo zijn hoofd wat scheef. 'Zo sta je perfect op de foto Zayn' ik lachte naar hem en de foto werd genomen. 'Kom is Harry ik wil ook een foto van ons tweeën.' Zei Zayn met een grijns op zijn gezicht. Even keek ik hem verbaasd en en liep toen zo normaal mogelijk naar hem toe voor de foto.

Niall En Louise kwamen uit de kamer. 'Volgens mij was dit wel een gelukt dagje of niet Harry?' Niall grijnsde mijn kant op terwijl ik het briefje in mijn hand had mijn Zayn's nummer erop. Ik knikte lachend. 'Op naar het volgende onderdeel, heel erg bedankt Niall!' Zei Louise beide namen we afscheid van hem en liepen we het gebouw weer uit.

Reageer (1)

  • Florets

    Gnehe, word Harrietje nu verliefd op Zayn? Snel verder ^.^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen