Foto bij O4. Louise Roe.

Hier jullie beloofde hoofdstukje!

- ik was flauwgevallen en met mijn hoofd ergens tegenaan. En toen kreeg ik hevige koorts 41 graden en hele erge hoofdpijn. Maar er bleek niets aan de hand te zijn en dat ik gewoon goed de griep te pakken had. -

Ik wist niet welk nummer ik moest kiezen om Harry te laten zingen dus ik heb een random nummer gepakt van A Day To Remember.

We liepen samen het gebouw in waar Harry zijn zangles zou gaan krijgen. Ik merkte al van zijn lichaamshouding dat hij het niets vond. Constant aan zijn krullen zitten of zijn shirt recht strijken en wat schichtig om zich heen kijken en een klein lachje op zijn gezicht. Maar goed hij moest van mij, hij vond zingen leuk dus moest hij het ook maar eens waar maken en waarschijnlijk komen er echt wel mooie klanken over zijn lippen gerold.

Harry zal vandaag samen werken met Liam Payne zang coach van verschillende artiesten.

'Hee Liam!' Ik gaf Liam een knuffel en stelde Harry aan Liam voor die elkaar een hand gaven. 'Dus Liam wat wil je Harry aandoen vandaag?' Beide moesten we even lachen en Harry keek ons verward aan. Liam legde zijn hand op Harry's schouder 'het is niets ergs hoor Harry' stelde hij hem gerust. 'We gaan gewoon een beetje beginnen met de basis en dan aan het einde van de dag kan hij vloeiend het nummer zingen die ik voor hem heb klaar liggen hier' Liam hield de bladen op met de songtekst en gaf er eentje aan Harry. Waarna Harry hem zorgvuldig begon door te lezen. 'Ben je er klaar voor Harry?' Vroeg ik hem en hij knikte wat onwennig. 'Dan gaan we eerst maar beginnen met het warm maken van je stem' Zei Liam tegen Harry en samen begonnen ze aparte geluiden te maken en schoten ze af en toe in de lach.

'Oke ik denk wel dat je stem het nu doet' Lachte Liam en haalde de tranen uit zijn ogen. 'Laten we maar beginnen met het eerste stukje tekst' Liam wees het aan en Harry schraapte voorzichtig zijn keel en keek Liam wat onzeker aan. Liam knikte zijn kant op 'je kan het Harry het hoeft niet voor de eerste keer goed te gaan' stelde Liam hem gerust. En toen begon Harry te zingen.
"When the curtain falls it rolls, unwraps, reminds me
The person that I am.
I'm still afraid, ashamed, of what's behind me,
But you gave me the strength to stand.

'Wauw Harry je kan echt wel zingen!' En Liam klapte even wild in zijn handen en gaf hem een schouder klopje. 'Dat hese aan je stem past geweldig bij je en voor zover ik kan horen klink je ook nog vrij zuiver ook.' Harry begon te blozen bij de complimenten van Liam. En er kwam een kleine dankje uit zijn mond.

Nadat ik even was weggegaan kwam ik weer terug in de studio om te kijken hoever ze al zijn gekomen met het nummer. 'Hee Harry en Liam!' Snel begroette ik de twee jongens. 'En hoever zijn jullie gekomen?' 'Zover dat het af is' antwoordde Liam op mijn vraag. Ik knikte nieuwsgierig en spoorde Harry aan om het nummer te gaan zingen.

Enthousiast begonnen Liam en ik te klappen. Het klonk werkelijk echt goed Harry kon zo een zanger worden. 'Bedankt Liam! Ik ga Harry meenemen naar zijn volgende challange.' Liam knikte. 'Nou Succes Harry! Je heb mijn nummer dus als je me ergens voor nodig heb kan je me altijd bellen.' Liam gaf Harry een knipoog en Harry bedankt Liam snel nog even voordat hij met me meeliep.

Reageer (1)

  • Florets

    Top hoofdstukkie ^.^ awh griep, balend... hier heerst kinkhoest of zo iets, ook niet bepaald prettig.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen