NIALL POV

Met Harry erbij was allemaal een beetje awkward maar ik moet zeggen, het was geweldig. Harry kan echt goed aftrekken, maar ik denk dat bij hem oefening baart kunst geld. Ik besloot om even een douche te nemen om even al het zweet van me af te wassen. Na het douchen trok ik een trainingsbroek aan en een simpel wit shirt, ik was toch niet meer van plan om nog iets te doen vandaag. Ik ging naar beneden en meteen toen ik in de woonkamer kwam kreeg ik twee afkeurende blikken op me gericht, van Liam en Zayn. Ik keek ze onschuldig aan. 'moest dat zo hard?' vroeg Liam. Louis begon te lachen en Harry werd rood, ik keek een beetje beschaamd.'we konden jullie hier nog horen, we hadden de hoop dat jullie het echt als een grapje bedoelden, niet dus' zei Zayn geïrriteerd. 'en wat heeft Harry al die tijd gedaan?' zei Liam,' je zou toch gaan kijken waar ze bleven?' volgde Liam, nu werd Harry pas echt rood, als je een tomaat naast Harry zou leggen zou je het verschil niet zien. 'je hebt toch niet..!' zei Zayn, hij kon zijn zin niet afmaken of Louis knikte al lachend 'jawel' zei Louis. 'aahh Harryy' zei Zayn. Harry was nog roder geworden dan hij al was, volgens mij is dat niet helemaal gezond.'achja, laten we een film kijken' zei Liam om dit onderwerp maar te vergeten. 'welke?' zei Louis. 'final destination 5!' zei Zayn. 'die films zijn eng' zei Harry. 'nee joh, ze zijn grappig' zei Louis. Harry zuchtte en stemde in. 'oke dan' zei Liam en zette de film aan.

Na een tijdje hadden we al veel doden zien vallen, toen een meisje vanaf de brug op een mast van een zeilboot viel en al haar organen en nog heel veel bloed uit haar kwam hoorde we Harry even schrikken, niet veel daarna begon Louis te lachen als een gek,'zag je dat?! Een bloedfonteintje!' riep Louis lachend uit, hij had de tranen in zijn ogen van het lachen, Liam keek hem even streng aan omdat Harry en geschrokken was. Ikzelf vond de film best voorspelbaar, iedere keer ging er iemand dood, omdat het zo gemoeten had. Er was ook nog een meisje verkeerd beland bij de afsprong van een turnoefening en toen stak haar ruggengraat uit haar rug en was ze dood. Allemaal heel nep, maar Harry vond het eng.

Aan het eind van de gingen we naar bed. Harry vroeg aan Liam of hij bij hem wou slapen. Harry was serieus echt bang geworden van de film, en aangezien Liam van ons wel echt de beste was in zelfverdediging snap ik wel waarom Harry Liam koos, Louis deed ook alsof hij bang was dus hij sliep vannacht heel dicht tegen me aan. Niet dat ik dat erg vond. Nee,nee dat zeker niet. Louis snurkt 's nachts heel zachtjes, het is fijn om te luisteren naar het regelmatige gesnurk, daar val ikzelf altijd snel van in slaap. Die ochtend waren Liam en Harry al beneden toen Louis en ik beneden kwamen, ze waren bezig met een ontbijtje, roerei met worstjes een echt Engels ontbijt. Natuurlijk lach Zayn nog in bed, hij is altijd chagrijnig als hij "vroeg op moet staan" het is nu half 11. 'ik maak Zayn wel wakker' zeg ik.'pas op hè, maak hem rustig wakker' ik knikte en ging naar Zayn zijn kamer. Hij was aan het praten, maar het was niet heel goed verstaanbaar, ik klopte zachtjes op zijn deur en deed het open, Zayn lag nog gewoon te slapen en er was voor de rest niemand in zijn kamer. Ik ging naast zijn bed zitten en fluisterde;'Zayn wakker worden, Liam en Harry hebben een lekker ontbijtje gemaakt' ik hoorde hem wat mompelen.'Niall..' zei hij 'ik.. Ik..' mompelde hij, hij sliep nog steeds. Ik vroeg me af wat hij wou zeggen. Er volgde een harde snurk. Ik probeerde het nog eens.'Zayn, word wakker' ik schudde een beetje aan zijn schouder. Zayn opende langzaam zijn ogen. Hij schrok toen hij mij zag.'hoelaat is het' bromde Zayn met een ochtendstem. 'half 11, Harry en Liam hebben een ontbijtje gemaakt' Zayn knikte en kwam uit bed.'ik heb toch zo'n rare droom gehad' 'iets met dat we allemaal auditie deden voor de Xfactor en dat we elkaar niet kenden, en dat we een groep werden, genaamd One Direction, heel raar' zei hij. 'haha dat is inderdaad een beetje raar' lachte ik. We liepen naar beneden en gingen eten.

___________
weer een stukje, ik zou jullie willen vragen om het fanaccount @narryishot te volgen op Insta, heel erg bedankt als je dat doet, het is een nieuw account en het heeft niet bepaald veel volgers dusja... Alvast bedankt!! x ook nog bedank voor de lieve reacties van Kelly1997 en HaveAGoodDay jullie zijn echt schatten en jullie reacties weten me altijd te motiveren! lots of lovee

Reageer (1)

  • HaveAGoodDay

    Ohhhh echt zo lief vanjou en graag gedaan meid het is pok gewoon zoon goed verhaal llwkdkcj
    En
    Euuh
    Ik dacht even
    ZAYN DENKT AAN SEX MET NI
    niet dus ...
    Nja

    Ik zou heeeeeeeel graag insta volgen maar dan zal ik eers even mijn insta weer even moeten installeren dus dat zal nog even duuren maar ik zal jullie volgen!!!
    En harry hoe gaat het met de tomatzmen aangezien je zo rood staat stonden ze vast goedkoop op de markt ?! Lots of love HaveAGoodDay

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen