5 uur in de ochtend
“Emily! Op staan!” roep mijn moeder door de gang en ik sta op. Vandaag vertrek ik naar los Angeles met thomas. Ik kleed me snel aan doe make-up op en kam mijn haren ik ga snel naar onder en pak mijn koffers. “al klaar om te vertrekken?” vraagt mijn moeder en ik knik. We pakken alle koffers zetten die in de auto en vertrekken richting het vliegveld.
Thomas:
“Doei mam en pap” zeg ik tegen mijn ouders en vertrek richting de wachtzaal waar iedereen staat. We begroeten en ik zie selena ook die op me af komt. Ik duw haar de hele tijd weg en zeg duidelijk dat ik niet geïnteresseerd ben. Plots komt er een fotograaf langs en maakt snel een paar foto’s van mij en selena. Boos zucht ik en stop met selena weg te duwen en negeer haar gewoon. Op dat moment geeft selena me een kus op mijn wang en trekt de fotograaf snel een foto.
Ik stap weg bij selena en ze volgt mij weer zoals verwacht. Ik zie Emily op me aflopen en ze kijkt een beetje boos. Ik loop ook op haar af zodat selena niet zal kunnen horen waar we over gaan praten.
“hey schatje” zeg ik. “wat doet selena hier?” zegt ze meteen met een boze uitdrukking op haar gezicht. “Euh, ze is de presentatrice en komt met ons mee” zeg ik en leg mijn handen op haar heupen “alleen maar presenteren niks anders? Zegt Emily en kijkt me aan ik knik en ik en neem haar heupen opnieuw vast en druk haar dichter tegen me aan en dan zoenen we lang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen