Foto bij one

Hey hope you enjoyy

Vandaag ga ik op vakantie. 2 weken naar een camping in italie en het beste is nog ZONDER OUDERS! Helaas gaat mijn zus marlene wel mee. " Hey zusje klaar om te gaan?". "Zeker". Marlene is 17 bijna 18 en ze heeft haar rijbewijs al dus dat is lekker makkelijk. Ik pak mijn koffers en stop ze in de achterbak. Dan ga ik naast mijn zus in de auto zitten. "Klaar?". "Im ready". We zwaaien pap uit en dan vertrekken we naar het vliegveld. Als we onderweg zijn pak ik mijn mobiel en stuur een bericht naar kyra.
Gesprek
||k=kyra, R=romee||

R: hey kyra jij ging toch ook naar die tienercamping?
K: jupp kunnen jullie wachten op mij?
R: tuurlijk

"Marlene?". "Ja?". "Kunnen we op kyra wachten bij het vliegveld?". "Gaat zij ook dan?". "Ja". "Is goed hoor".

Als we aankomen bij het vliegveld en de auto op schiphol parking hebben geparkeerd is het nog maar wachten op kyra en de bus. Hijgend komt kyra aanrennen. "Ik ben er!". Ik omhels haar in een knuffel. "Gelukkig". De bus komt en wij stappen in. De bus brengt ons naar schiphol zelf.

Eenmaal op schiphol.

We hebben al in gecheckt. Nu nog door de douane heen. Ik kom er met gemak door en kyra ook. Bij marlene gaat hij af. "Zakken leegmaken graag". Marlene leegt haar zakken en er valt alleen een metalen knoopje uit. "Ah dat veroorzaakte het dus". "U mag doorlopen". We liepen verder en kwamen bij de winkels. "Hebben jullie dorst girls?". "Ja". "Op naar starbucks!!!!". We rennen,met onze koffers achter ons aan de starbucks in.

Nadat we starbucks hebben gehaald.

"Attentie attentie vlucht 38 naar italie tienerreis gaat over 3 kwartier". Ik,marlene en kyra lopen samen naar de juiste gate. Als we daar aankomen kunnen we gelijk het vliegtuig in. We laten onze boardingpas zien en onze paspoorten en dan mogen we.

In het vliegtuig.

"Okey stoelen 4 a,b en c". We zoeken ze op en gaan zitten. De koffers zitten in het ruim en de handbagage hebben we tussen onze benen. Ik klem mijn riem alvast vast en marlene en kyra volgen mijn voorbeeld. Als iedereen binnen is en zit begint het filmpje wat je altijd te zien krijgt. Dan rijd het vliegtuig de baan op. Marlene geeft ons een kauwgompje. "Zodat je geen last krijgt van je oren". Kyra en ik pakken het kauwgompje aan en beginnen te kauwen. Dan stijgen we op. En even later vliegen we dan echt

Wordt vervolgd....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen