Toon:
“ha, thomas en Emily komen jullie naar binnen de rest is er al!” zeg ik tegen thomas en Emily. Ze volgen me naar binnen en onze manager begint al meteen met informatie vrij te geven en de tickets geeft hij aan Emily. Binnen een half uur staan we al terug buiten en Emily vraagt: “wie houdt de tickets bij?” iedereen blijft stil en dus zegt ze uiteindelijk dat ze het zelf wel bij houdt.


Jasper:
ik ben net terug van de studio en ben op mijn kamer mijn spullen in aan het pakken. Opeen krijg ik een sms: ik heb van tim gehoord dat selena ook mee gaat –toon
omg wat erg voor Emily! Thomas en Emily hadden samen een relatie en thomas heeft ook uit gemaakt. Maar als ze samen zijn zitten ze de hele tijd te flirten, door selena is het al eens uit gegaan tussen thomas en zij vriendin. Ik stuur toon terug: o nee wat erg voor em –jasp.
Ik zoek in mijn contactenlijst naar thomas en bel hem. Thomas neemt gelukkig op “ha jasp waarom bel je?” hoor ik thomas zeggen ik hoor ook van allerlei schoten en vraag me af wat dat is. “wat is dat lawaai op de achtergrond?” vraag ik voor ik ter zake kom. “ow een spelletje op de playstation maar ik denk niet dat je daar voor belt.” Ik weet dat hij gelijk heeft en zeg dus maar meteen “selena komt ook mee.” Ik hoor thomas zuchten en het is even stil. “ik zie het” hoor ik thomas plots zeggen. “wat zie je?” vraag ik. “ik heb net op de site gekeken en zie dat selena de presentatrice is” nu zucht ik en we nemen afscheid.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen