Eliana:
De bel gaat al snel en dan heb ik aardrijkskunde. De klas was langs geschiedenis en ik ging zitten. “het ik ben Charlotte maar ze noemen me chacha” zegt een meisje en komt langs me zitten. Ik denk meteen aan mijn zus en moet glimlachen. “ik ben eliana” zeg ik en we praten de hele les door.

Toon:
Ik zit in economie en in een keer voel ik mijn gsm trillen. Stiekem kijk ik en zie dat het van thomas is: nieuw meisje op school: eliana ze houdt van bmx’en –thom ik kijk snel terug naar de leerkracht en beantwoord de vraag die hij aan me vroeg. Snel stuur ik terug: echt iets voor u ;) toon en steek snel mijn gsm weg.

Eliana:
“Triinnng!!” iedereen staat op en ik ga richting de speelplaats. In de gangen kom ik jasper tegen en hij zegt: “hey kom bij mij staan oke?” ik knik en volg hem. We gaan naar een bankje en ik ga zitten. Ik zie mijn zus al bij een stel meisjes staan en laat haar met rust. Thomas komt met twee andere jongens op ons af.. “hey eliana” zegt hij en gaat langs jasper staan. “toon’ zegt een jongen en we schudden onze handen. Een andere jongen stelt zich voor als Tim en we schudden ook onze handen. “thomas had al iets over je gezegd” flapte toon eruit en zag dat thomas een rood hooft kreeg.

Reageer (1)

  • Amica

    Hoofd met een d!
    Sorry dat ik altijd foutjes post :$
    Waarschijnlijk haat je me nu omdat ik niets anders kan reageren en dat is heel logisch maar ik kan het wel
    WoW echt goed geschreven! Je hebt er een nieuwe abo bij!
    X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen