Emily:
“daar zijn jullie!” krijg ik als begroeting van thomas en hij geeft me een zoen. We lopen hand en hand het station uit naar de auto en gaan terug naar mijn huis op de kamer zitten. “alles goed?” vraagt thomas fluisterend aan mij en ik kijk in zijn mooie bruine ogen en antwoord “ja”. We praten noch wat over filmen en bandits en dan gaan ze naar huis.
Tim:
“thomas! Wacht!” roep ik naar thomas die een paar meter voor mij fietst. Hij remt af en ik ga langs hem fietsen. “is er iets je deed zo raar op het station.” Zeg ik tegen thomas. “nee er was niks we moeten het gewoon nog zeggen over los Angeles…” zegt thomas en kijkt even naar de grond. “je kunt haar toch meenemen?” zeg ik maar ik krijg geen antwoord en we fietsen verder naar huis.

Thomas:
Na dat ik afscheid had genomen van Tim fiets ik naar de krantenwinkel. Ik kijk een beetje rond en zie dan een tijdschrift liggen met mij en Emily op de voorpagina,kussend. Ik besluit die mee te nemen en fiets terug naar huis.
Ik ga op mijn bed zitten en pak het tijdschrift. Snel blader ik door naar de pagina over mij en Emily.

Thomas van achteren en een nieuw lief?
Thomas van achteren van bandits is zoenend gespot met dit meisje! Maar wie zou het meisje zijn? Een paar mensen beweren dat het Emily winters is maar het is nog iet bevestigd. Deze foto is gemaakt in het park vlakbij thomas zijn huis en het is duidelijk dat ze veel van elkaar houden. We gunnen het hun echt! al zijn we wel bezorgd over selena en thomas die vorige week nog met elkaar aan het zoenen waren ze beweerde wel dat ze geen relatie hadden. Hier volgt zeker meer over.
Dit vinden jullie van hun:
Pro: -wauw wat een mooi koppel ze houden echt van elkaar! Ik gun het mij thomasje
-oh hoe lief thomas houdt echt van haar ze horen bij elkaar!
-oh ze zijn zo lief!
Contra: -thomas afpakker! Wedden dat ze niet van hem houdt maar het gewoon voor de populariteit doet!
-ach thomas verdient haar niet hij moet terug met selena
-pff thomas zal het toch nooit meer zo lang hebben zoals bij selena!

Ik kijk terug naar het artikel sluit het boekje en gooi het in een hoek.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen