“kom dan gaan we maar zitten…” zegt toon. We kiezen een bankje waar het wat rustiger is en gaan zitten. “om hoe laat komt er een nieuwe?” hij kijkt op het bord en doet een teken dat er over een uur en nieuwe komt. Zijn gsm gaat af als hij terug langs mij zit hij kijkt me aan en zegt “stephanie” en neemt op. Hij staat op en gaat wat verder weg staan ik kijk naar hem en ik zie dat hij boos kijkt, waarschijnlijk een nieuwe ruzie. Na vijf minuten ofzo komt hij terug en zucht diep als hij weer zit. “een nieuwe ruzie?” vraag ik voorzichtig. “nee, maar ze vroeg waar ik was omdat ik niet thuis was en toen werd ze weer boos dat ik zonder haar naar Amsterdam was. Maar we hebben morgen afgesproken.” Zegt hij. “dat is toch goed!” zeg ik een beetje hoopvol. “dat wel ja” zegt toon en lacht naar mij. Opeens gaat mijn telefoon af en toon ziet dat het thomas is. Heey om hoe laat is er een nieuwe trein voor jullie ik zeg dat er over een uur een nieuwe is en dan dat ik van hem hou en hij mist me en dan leggen we af. “jullie zijn een mooi koppel” zegt toon als ik mijn gsm heb weggestoken. Ik lach en zeg: “jij en Stephanie ook jullie moeten er gewoon overheen komen.” “gaan we naar de krantenshop?” zegt hij om het gesprek te veranderen en ik stem er dus maar in mee. Ik zie veel boekje tot dat ik mij en thomas kussend op de cover van een boekje zie staan waar er bij staat: en wie is het nieuwe lief van thomas van achteren?! Ik besluit dit boekje te kopen en toon heeft nog een ander mee genomen. We gaan terug naar ons bankje en we gaan beginnen lezen in de boekjes.
Ik blader door naar de pagina over thomas en mij.

Thomas van achteren en een nieuw lief?
Thomas van achteren van bandits is zoenend gespot met dit meisje! Maar wie zou het meisje zijn? Een paar mensen beweren dat het Emily winters is. Deze foto is gemaakt in het park vlakbij thomas zijn huis en het is duidelijk dat ze veel van elkaar houden. We gunnen het hun echt! al zijn we wel bezorgd over selena en thomas die vorige week nog met elkaar aan het zoenen waren ze beweerde dat ze geen relatie hadden. Hier volgt zeker meer over.
Dit vinden jullie van hun:
Pro: -wauw wat een mooi koppel ze houden echt van elkaar! Ik gun het mij thomasje
-oh hoe lief thomas houdt echt van haar ze horen bij elkaar!
-oh ze zijn zo lief!

Ik lach een beetje bij deze reacties maar als ik verder lees zakt het als sneeuw voor de zon.

Contra: -thomas afpakker! Wedden dat ze niet van hem houdt maar het gewoon voor de populariteit doet!
-ach thomas verdient haar niet hij moet terug met selena
-pff thomas zal het toch nooit meer zo lang hebben zoals bij selena!

Ik sluit het boekje en denk er toch nog positief over van die haat reacties. De trein was er en we stapten op. We gingen naast elkaar zitten en lazen onze boekjes verder. Ik had de mijne net uit toen we terug aan ons station stonden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen