Ik pak mijn fiets en fiets vlug naar het park waar ik thomas al in een superknappe houding zie staan: met zijn been gebogen tegen zijn fiets met zijn gezicht naar zijn gsm. Ik rinkel mijn bel en hij kijkt op. “ha als je daar em niet hebt” zegt thomas en ik zet mijn fiets op zijn pedaal. “hey, wat wou je zeggen?” vraag ik hem. “nou, ons gesprek bij toon afmaken…” hij buigt voorover en kust me ik kus natuurlijk vol overgave terug. “Nou ben je mijn vriendin?” vraagt thomas al wist hij overduidelijk wat het antwoord was. Ik kus hem en zeg: “antwoord genoeg?”. “zeker weten” en kust me nu veel langer hij legt zijn handen op mijn heupen en trekt me tegen zich aan. Zo zoenen we nog even en dan worden we onderbroken door thomas zijn gsm die afgaat. Ik kijk hem aan tot hij heeft afgelegd. Hij zegt dan “ sorry ik moet gaan”. We geven elkaar nog een zoen en we vertrekken dan ieder onze kant op.
“haai meiden!” zeg ik vrolijk op mijn kamer aangekomen. “hey em, we waren al bezorgt” zegt Sara en we geven een groepsknuffel. We gaan op mijn bed zitten en ze vragen wat er was gebeurt, ik deed mijn verhaal en we keken toen nog naar scream 4. Het was al na 1 uur toen we rustig in bed lagen om te gaan slapen. Ik lag net in mijn bed toen ik een sms kreeg ik keek en zag dat die van thomas was.
Hey pop, slaaplekker al slaap je misschien al xx je thommie ik lees het en begint te lachen door het raar gevoel in mijn buik en stuur terug: hey thommie ook slaaplekker, ik lag net in mijn bed, tot maandag ofzo xx em ik leg mijn gsm op mijn nachtkast en val in een diepe slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen