Foto bij Long live friendship

Ik heb graag abbonees!!! Ik abboneer terug!!

Comments zijn ook heel fijn, ik zou graag weten wat jullie van mijn verhaal vinden!

Dag Mevrouw, kan ik u helpen? vraagt de agente. Ik wil aangifte doen voor illegale prostitutie, zegt Roos. Dan mag u even meekomen voor verhoor, zegt de agente. Roos knikt en loopt met de agente mee.

Die zelfde avond werd er een inval gedaan door de politie. Er waren 14 meisjes die gedwongen in de prostitutie zaten, die werden terug naar huis gebracht. Simone en Nick werden opgepakt. Nick werd opgepakt voor Mishandeling, drugs dealen en dwang tot seksuele handelingen bij meisjes onder de 18 jaar. Hij kreeg een celstraf van 8 jaar. Simone werd opgepakt voor mishandeling en seksuele handelingen bij al de meisjes. ze kreeg een straf van 7 jaar en 245 uur aan taakstraf. De meisjes werden verhoord voor extra bewijs voor de recht zaak. De andere loverboys zijn niet meer gevonden en vermoedelijk gevlucht naar het buitenland.

Myrthe pakte haar oude leventje weer op. Ze ging weer naar school en sprak af met haar beste vriendin Roos. Ook hebben ze er nog een vriendin bij gekregen. Liza logeerde tijdelijk bij Roos omdat ze niet meer terug wil naar haar ouders. Liza is later naar een opvang tehuis gegaan. De meiden schreven een boek over hun belevingen en werden bekend in Nederland. Roos kreeg een lintje van de burgemeester voor haar trouw aan haar vriendinnen.


The End.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen