Foto bij Roll the dice

please comment en laat weten wat je er van vind!! abbonees zijn ook leuk! ik abboneer graag terug!

Myrthe word wakker naast Nick. Het is 07:04. Nick is al wakker. Myrthe? vraagt hij. ja? zegt ze suf. Ik weet nog wel een baantje voor je, als je dat tenminste wil, vertelt Nick. ow, wat dan? vraagt Myrthe. Bij een soort bar, zegt Nick. Een bar? vraagt ze nog steeds suf. ja, ik breng je er vanmiddag wel even langs na school. Oke, zegt Myrthe dankbaar. Na school staat Nick haar op te wachten voor school, zoals gewoonlijk hangend tegen zijn auto met een paar jongeren om hem heen.

Als ze zijn aangekomen bij het gebouw houd Nick de deur voor Myrthe open. Maar dit is een stripclub! zegt Myrthe verbaast. Ja, maar maak je niet druk schat, je hoeft alleen achter de bar te staan en bovendien verdient het goed. Nick kijkt gefrustreerd en Myrthe houd zich stil. Ze lopen door naar een podium waar een vrouw op de bank zit. De vrouw bekijkt Myrthe met een keurende blik. goed gedaan Nick, zegt de vrouw. Dank je Simone, hoe gaat het met je? vraagt Nick. Prima Nick, zegt Simone.

Myrthe werkt nu een maand bij de stripclub. Ze moet allemaal dure drankjes aan bezoekers verkopen en ze vind het werk helemaal niet leuk. nick ziet ze bijna niet meer de laatste weken. Hij zegt dat hij werk heeft gevonden en dat hij daar vaak voor moet reizen. Nick heeft Myrthe gedwongen een tijdje in de stripclub te blijven wonen. Ze deelt een kamer met een ander meisje genaamd Lisa. Liza werkt als hoer voor Simone. Lisa is niet bepaald aardig tegen Myrthe. Ook zegt ze dat Myrthe het zelfde zou overkomen. Vieze slet, geloof me jij gaat mijn stappen achterna! riep Lisa dan tegen Myrthe. Myrthe wil haar niet geloven. (dat zou Nick mij nooit aan doen!)

Meisjes die niet doen wat hun gezegd word krijgen straf. Liza kreeg erg vaak straf. Jij gaat je werk goed doen! schreeuwt Simone en slaat haar met haar hak tegen het hoofd van Liza er komt een grote bloedende bult op haar hoofd waardoor ze nu een paar dagen niet kan werken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen