Foto bij The Shit I hate

please comment en laat weten wat je er van vind!! abbonees zijn ook leuk! ik abboneer graag terug!

Myrthe woont nu al een paar weken bij Nick en het bevalt haar wel goed zo. Ze wandelen samen door het bos. Schatje? Ik moet je wat vertellen. Ik heb schulden bij een vriend, verteld Nick haar. Ow, zegt ze en ze kijkt hem afwachtend aan. Ik moet het hem afbetalen, anders krijg ik grote problemen en zal ik ergens moeten gaan wonen waar ik verder weg ben van hem, verteld Nick. Dan ga ik met je mee, zegt Myrthe. Nee dat gaat niet Myrthe, jij hebt hier je familie en vrienden, die zul je dan nooit meer zien en ik zou je in gevaar brengen als ik niet betaal. Ik heb wel een voorstel, zegt Nick. En dat is? vraagt Myrthe. Hij wil met je naar bed, op die manier kan ik hem ook afbetalen. Myrthe schrikt. Sorry ik had het niet moeten vragen, zegt Nick ernstig. Ik ga mijn spullen maar inpakken, pak jij je spullen ook dan breng ik je terug naar je familie. Nee dat wil ik niet, ik wil bij je blijven Nick! Tranen rollen over haar wangen. Dus je doet het? Vraagt Nick. Ja, ik doe het. Ik wil jou niet kwijt! (Waarom koopt hij dan al die dure cadeautjes voor me terwijl hij schulden heeft?)

De volgende ochtend:

Ik vind het zo lief dat je me wilt helpen Myrthe, zegt Nick en hij omhelst haar. Ze rijden een afgelegen straat in. Nick stopt voor een klein huisje. Woont hij hier? vraagt Myrthe. Ja, kom ik breng je wel naar binnen. Hallo Nick zegt een onbekende mannen stem. Het is een jonge man van rond de 25. Ik vind het maar een gladjanus. Dag Kevin, zegt Nick terug. Doe je een beetje voorzichtig met mijn meisje? vraagt hij. Natuurlijk, zegt Kevin. Nick geeft Myrthe nog een kus op haar voorhoofd en loopt dan de deur weer uit. Ben maar niet bang hoor, ik zal je goed behandelen, zegt Kevin vriendelijk. Kevin neemt haar mee naar boven. Hij gaat op bed liggen, maakt zijn riem los en duwt het hoofd van Myrthe richting zijn gulp.

Als Nick haar op komt halen vliegt Myrthe hem meteen in de armen. Hoe ging het? vraagt Nick aan Kevin. Het was geweldig, zegt Kevin en Myrthe begint te snikken. Kom we gaan naar huis zegt Nick tegen Myrthe en hij knipoogt een keer. Als ze thuis zijn zegt Nick dat ze maar even moet gaan douchen. Myrthe doet wat hij zegt en gaan onder de douche staan. (iew bah, dit doe ik dus nooit meer!) Ze zeept zich zelf in en dan zakt ze snikkend op de grond in mekaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen