Foto bij A gift

please comment en laat weten wat je er van vind!! abbonees zijn ook leuk! ik abboneer graag terug!

Het is zaterdag ochtend en Myrthe word wakker, een SMS van Nick! "kan ik je zo komen ophalen? ik sta om 11:00 in je straat" ik kijk op mijn wekker, shit 10:45 ik moet opschieten. Myrthe rent als een gek heen en weer door het huis. Als ze al haar spullen bij elkaar geraapt heeft loopt ze naar buiten, de auto staat er al. Myrthe stapt in. Hee schat, goede morgen, zegt Nick en ze rijden weg. Vind je het goed als we vandaag naar mijn huis gaan? vraagt Nick. Ja hoor, ik ben wel benieuwd, alleen vind ik het wel spannend om me voor te stellen aan je ouders, zegt Myrthe blozend. Ow maak je geen zorgen, ik woon op mezelf dus geen ouder in huis te bekennen. Huh, maar hoe oud ben je dan precies? vraagt Myrthe. Negentien, mijn ouders zijn overleden door een ongeluk dus ik heb heel wat geld van hun erfenis aangezien ik enigst kind ben en daar door kan ik nu al op mezelf wonen, verteld Nick. Zullen we eerst gaan lunchen? ik ken een leuke plek om te eten. Ze zitten op het terras voor de zaak hun broodje te eten. He schat, ik heb een cadeautje voor je, zegt Nick en hij houd haar een doosje voor. Het is een ketting. Ow wat mooi! zegt Myrthe. Dankje! Als ze hun broodjes op hebben gaan ze naar het huis. Nick geeft Myrthe een rondleiding door het huis en ze gaan daarna op de bank een film kijken. Nick legt zijn hand op die van haar en ze kijken elkaar een paar seconden aan. Dan zoent Nick haar. Myrthe laat haar handen onder zijn shirt glijden. Nick trekt Myrthe haar T-shirt uit en daar zit ze, in haar BH. Myrthe trekt zijn T-shirt ook uit en wauw! (Wat een mooi lichaam heeft hij. Hoe vaak zou hij hier voor naar de sportschool moeten gaan?) Myrthe? blijf je vanavond bij mij eten? Ik kook als de beste. Ja leuk, zegt Myrthe. Ze friemelen nog wat aan elkaar en als de film af is maakt Nick een heerlijke lasagne klaar. Als ze gegeten hebben brengt hij Myrthe naar huis.

Myrthe kreeg veel mooie sieraden en cadeautjes van Nick en ze spreken vaak af. Haar ouders weten nog steeds niks van Nick af. Hij heeft gezegd dat hij liever heeft dat ze haar ouders niks verteld. Dat zouden ze toch niet begrijpen, een jongen van 19 met een meid van 16. Myrthe spijbelde regelmatig van school en ook werd ze steeds brutaler tegen haar ouders. Waar bemoeien die zich mee, ze hoeven toch niet altijd te weten waar ik ben. Wat Myrthe niet in de gaten heeft is dat Roos haar in de gaten houd. Ze vertrouwd die Nick nog steeds niet.

Nick had afgesproken dat Myrthe een nachtje blijft slapen. Myrthe dacht nog niet veel aan seks, dat is nog niks voor mijn leeftijd toch? maar Nick wil het graag en Myrthe wil hem niet kwetsen dus ze stemt er maar mee in. De volgende dag komt ze thuis en haar ouders zijn laaiend omdat ze een nacht weg is gebleven zonder iets te zeggen. Wat maakt het uit? schreeuwt Myrthe, jullie zijn zo vaak een nacht weg! Myrthe SMS't Nick dat ze ruzie heeft met haar ouders. Ze krijgt een SMS terug. "Ik kom eraan. pak je spullen, je komt een tijdje bij mij wonen" .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen