Foto bij you only live once

graag reacties, hoe is mijn schrijfstijl???

hmmm, wat een heerlijke appelflap, ik had honger. Ja, dit broodje smaakt ook erg goed. Welke lessen hebben we morgen Roos? het tweede uur Biologie dan studie uur en daarna Wiskunde. Oke dus het eerste uur zijn we vrij? Ja, dan kun je nog even leren voor de Biologie toets Myrthe. haha ja,misschien wel slim maar ik ben niet zo van het leren. Myrthe! je wilt toch wel je examen halen? hmm ja maar ik heb wel wat beters te doen dan leren, kom dan gaan we even bij te CC langs, ow en ik moet nog wat make- up halen bij de kruitvat.

De meiden fietsen na een gezellige middag naar huis. Als Roos thuis is fiets Myrthe door ze woont een kwatier van Roos af. Het begint te regenen, door een harde windvlaag valt Myrthe van haar fiets. Als Myrthe opstaat komt er een auto aangereden en stopt bij Myrthe. Hallo, gaat het? komt de jonge mannen stem uit het raampje. Uhm ja, alleen ik kan zo niet naar huis fietsen, mijn fiets is helemaal verbogen. Stap maar in ik breng je wel naar huis zegt de jongen. Zonder enige twijfel stapt Myrthe in. Ik ben Nick zegt de jongen. Ik heet Myrthe (OMG wat is hij knap!) Waar moeten we heen? vraagt Nick. wa..wachterslaan 16 stottert Myrthe. Nick vind haar gestotter schattig en het lukt hem niet om een klein lachje te onderdrukken.

Ze rijden de straat in en Nick stopt voor het huis. Als er ooit nog iets is wat ik voor je kan doen dan bel me maar hea. Nick geeft zijn visite kaartje met zijn telefoon nummer aan Myrthe. Of als je een keer samen iets wilt gaan doen. Uhm oke doei, zegt Myrthe. Meer kan ze er niet uit krijgen.


this is my first story, sooooo please comment en laat weten wat je er van vind!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen