Foto bij My part of the story.

~Ik met mijn kleine zusje xD, het is niet mijn kindje voor de duidelijkheid.~


~Links: Lori, rechts: Alessia~

Hallo, Ik ben Alessia Forton. Jullie kennen me misschien wel als de moeder van het geheime kindje van groot tieneridool, Robert Pattinson. Jullie kennen dan vast ook de verhalen over hoe Rob me leerde kennen, de ene zegt dat ik een callgirl was en de andere zegt dat ik een wees was die weggelopen was van het weeshuis. Geen daarvan zijn waar. Ik wil mijn verhaal vertellen, om al die leugens de wereld uit te helpen.
Ik was een gewone tiener die zoals ieder meisje een crush had op een beroemd iemand, bij mij was dat natuurlijk Robert Pattinson. Ik woonde in Vancouver, Washington, waar op dat moment 'Twilight' werd gefilmd. Veel van mijn vriendinnen gingen naar discotheken, en meldden me dat ze Robert er al verscheidene keren hadden gespot. Na een tijdje besloot ik ook maar eens een kijkje te gaan nemen...
Snel trok ik mijn zwarte cocktailjurk aan en mijn zilveren pumps. "Mam! Ik ga na het feest bij Lori logeren, he!" Ik nam mijn grote, leren tas en hing hem aan mijn arm, kuste mijn moeder gedag en liep naar Lori's auto. "En? Klaar om je idool te zien?" Ze grijnsde breed naar me terwijl ze doorreed naar de disco. Ik bleef steeds mijn make-up en haar checken in de spiegel toen de auto vaart minderde. "Kom, we zijn er! En je ziet er goed uit." Ze schonk me een bemoedigende glimlach en we stapten uit. We liepen naar de ingang, betaalden onze entrée en we liepen de discotheek in. Ik keek rond en zag hem in een hoekje staan met allemaal mooie, jonge meisjes rond hem, ik zou nooit kans maken.
reactie's
xoxo'

Reageer (1)

  • pattttty

    is dit verhaal echt gebeurd ofzo? xd
    sorry voor de domme vraag!

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen