Amy Sparks --


Ik kijk naar de klok die aan de muur van het klaslokaal hangt. Zucht. Nog een kwartier voor het weekend begint. Ik kijk naar buiten en hoor op de achtergrond de leerkracht iets zeggen over logaritmische ongelijkheden , maar dat interesseert me niet echt iets. Zeker niet op vrijdag. Ik denk aan morgen, de repetitie met ons bandje. Sinds enkele maanden zijn ik, Jill, Evelyn en Lauren, mijn drie beste vriendinnen, een bandje gestart. We maken covers en zijn van plan om ook enkele liedjes zelf te schrijven. We zetten onze liedjes wel op youtube en krijgen veel positieve reacties, maar erg bekend zijn we nog niet. We dromen er natuurlijk wel van. Wie niet?

De bel gaat en ik schrik wakker uit mijn gedachten. Snel sla ik mijn boeken dicht en loop naar de deur waar Jill op me wacht. 'Eindelijk weekend!' zegt ze opgelucht terwijl we richting onze kluisjes lopen. 'Inderdaad! Die les wiskunde duurde echt veel te lang.' antwoord ik. Jill knikt bevestigend.

Als ik na een vervelende busrit thuiskom van school, neem ik een blikje cola uit de koelkast. Ik begroet mijn broertje en race daarna snel naar boven om mijn computer aan te zetten. Even geen schoolgedoe meer! Ik scrol even door facebook en twitter open daarna mijn mailbox. Ik een merk dat ik nieuw mailtje heb. Ik klik erop en mijn ogen worden groot als ik nog maar de eerste twee zinnen gelezen heb.


Beste Amy, Jill, Evelyn en Lauren,

Ik heb jullie band UnlimitedFlow gezien op Youtube en ik vind jullie heel erg goed! Toevallig zoeken we voor het voorprogramma van de nieuwe tour van One Direction nog een band. Dit jaar wilden we een band die nog niet zo bekend is maar wel veel talent heeft. Na wat overleg vonden we jullie zeer geschikt. Natuurlijk zijn jullie niet de enigen, daarom nodigen we jullie uit voor een auditie. Als jullie winnen zullen jullie voor een 4 maanden met de jongens mee touren. Jullie zien er echt leuke meiden uit die ook nog eens heel veel talent hebben! Ik denk dat het een perfecte combinatie wordt! Meer informatie stuur ik jullie later nog. Denk er eerst eens over na, en hopelijk tot snel!

Paul Higgins ~ Manager One Direction



Wat? Nee. Dit kan niet. Ik las het mailtje nog een keer. En nog een keer. Ik zit helemaal bevroren op mijn stoel als een debiel naar het scherm te kijken. Dit kon niet waar zijn. Wil One Direction, onze grote voorbeelden, ons in hun voorprogramma? Nadat ik wat op adem gekomen ben bel ik snel mijn vriendinnen op. Ik kan niet wachten om hun reacties te horen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen