Liz heeft Ally net toch vertelt dat Matt en zij auditie hebben gedaan.. Dat vond Ally niet zo leuk.. Het is uit tussen Matt en Ally. Deze avond is The Song op de televisie..

Na school zie ik Matt gekwetst weg slenteren. Ik moet hem troosten. 'Matt, ik vind het super erg wat er gebeurd is.. Zullen we vanavond bij mij thuis The Song gaan kijken..' 'Ja oké.. Wat moet ik anders doen.' Vertelt hij.
Er word aangebeld het is Matt. 'Hey Matt, kom binnen. Het is lekker rustig vandaag omdat mijn ouders er niet zijn.' Hij kijkt me lang aan en komt dan binnen. Na een tijdje zitten we op de bank The Song begint bijna. 'Sorry Liz dat ik zo stil ben.. Maar ik zit al de hele dag te denken over Ally en Mij.. En ik ben erover uit.. Het is beter dat het uit is met haar.' Zegt Matt, als ik zijn gezicht bekijk voel ik een warme door mij heen gaan. Dan begint The Song.
Op het allerlaatst komen wij, we worden geïnterviewd en dan loopt de camera mee naar back stage en dan zien we het weer.. We hebben elkaars handen vast en ik lig op zijn schouder. Dan word het zwart en zien we een leeg podium. Op dat moment pakt Matt mijn hand ineens vast. Ik kijk op van het scherm en kijk hem verbaast aan. Dan hoor ik mij de eerste zin zingen.
Na het lied komt het commentaar, maar dat luisteren we niet. 'Wij zongen echt goed! Niet normaal!' Zeg ik super enthousiast. 'Ja inderdaad!' Antwoord hij. Na ons nummer is de show voorbij. Een half uurtje later gaat Matt naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen