Pov Tessa

Ik zie Angel voor de deur staan met een blauwe wang. Ik schrik heel even maar herstel me snel en doe de deur open. 'kom binnen Angel en je gaat me alles vertellen'. Ze zucht en gaat op de bank zitten. 'Nou, je weet toch mijn stiefvader? Hij mishandelt mij soort van en mijn moeder laat het ook nog toe '. 'Omg, Angel waarom heb je dat nog nooit verteld, Je weet het hè als er iets mag je altijd naar mij komen en je mag zelfs komen logeren'. 'Bedankt, Tessa'. En knuffelt mij.

Ik maak me los van haar knuffel en ga naar de keuken en haal ijs voor haar wang. Ik ga terug naar de woonkamer en geef haar de ijs. 'Dankje, tes'. 'Geeft niet Olivia, alles voor mijn beste vriendin'. 'Kom dan gaan we naar de auto. Me moeder zou buiten op ons wachten en neem maar de ijs mee. 'Ooh, oke'. Ik zie dat ze gespannen is omdat mijn moeder haar littekens gaat zien en haar wang. 'Angel kom me moeder gaat toch alleen op de weg letten en niet op jou', stel ik haar gerust.

Ik pak mijn sleutels en andere dingen die ik nodig heb en loop de huis uit samen met Angel. Wat heb ik toch medelijden met haar. Trouwens ze past eigenlijk bij Niall met haar grote blauwe ogen en haar lengte is ze maar een paar centimeter korter dan hem.

Ik doe de deur open en stap in de auto waar me moeder al lachend op ons staat te wachten achter de stuur. 'Heey mam'. 'Heey lieverd, zijn jullie er klaar voor?' 'JJAAAAAH' Schreeuwen we samen hard. Te hard waardoor mijn moeder haar oren dicht doet

Pov Angel.

We horen One direction op de radio en zingen keihard mee. Tess Had gelijk haar moeder let niet op ons maar alleen op de weg, daar ben ik blij mee. 'STTT' zegt Tessa opeens bij Harry stukje. Ze is echt gek op hem.

I know nothing's making sense

for tonight let's just pretend

i don't wanna stop till get me ooohh

AAAAUUUUUU.

Tessa schreeuwt au exprest hard zodat wij eraan ergeren. Ik de Arena al en tik Tessa aan en wijs ernaar. 'Ze begint hysterisch te schreeuwen en doet de raam naar beneden en schreeuwr keihard naar de andere auto's One direction, One direction, One direction. 'Welkom in onze wereld' Roep ik Tessa's moeder na waardoor ze begint te lachen.

Als we zijn afgezet moeten we naar Paars gaan. Ik en Tessa zijn helemaal in paniek, omdat we alleen groen en oranje zien. Maar als ik net wil vragen waar paars is zie ik het al en ren er naartoe. Gelukkig is het nog niet druk want we zijn extra extra vroeg gekomen zodat Tessa vooraan kan staan... Omdat er niet zoveel mensen zijn kunnen we snel door. En ja hoor haar droom komt uit, we staan vooraan. Tessa trekt me mee naar voren en begint te rennen met mij erachteraan.

*Paar uur later als de voorprogramma is begonnen*

Ik had nooit verwacht dat het zo leuk zou zijn. Nu snap ik het waarom mensen van 5SOS houden. Vooral van Luke. Luke komt onze kant op en knipoogt naar mij. Ik kijk achterom en kijk naast me naar Tessa maar hij stuurde die knipoog naar mij. Die had ik dus niet verwacht.

*Als 1D bijna opkomt*

Alle fans beginnen hysterisch te schreeuwen als de achtergrond veranderd, Want dat betekend dat ze bijna opkomen. Ik doe maar mee met hun. Opeens komt de liedje Macarena en begint iedereen de macarena te doen. Het ziet er echt fantastisch uit hoe iedereen het doet. Opeens stopt het muziek. En gaan de grote deuren open. ( geen idee hoe je het noemt) En daaruit komt 1D. Iedereen schreeuwt alles uit zijn longen. De eerste die ik zie is Niall. Mijn Niall die ik al lang niet meer heb gezien. Hij kijkt deze kant op en ik kijk meteen naar beneden. Hopend dat hij mij niet herkend.

pov Niall

Ik kan het niet geloven. Angel is hier.Angel die ik al heel lang niet meer heb gezien. Maar nu herken ik haar niet meer, ze is veranderd. Ze lijkt breekbaar en verdrietiger. En als ik naar haar armen kijk bevries ik. Het lijkt net alsof de tijd stopt. En haar wang is blauw geworden. Ik had dit niet verwacht, zoiezo al niet verwacht dat ze naar deze concert zou komen. Ik had meer verwacht dat ze mij haat en nooit meer wilt zien. Maar nu staat ze voor de podium.

Harry komt naar mij toe en fluisterd in mijn oor. 'gaat het, je bent je solo vergeten en beweegt niet meer' Ik schrik even dat ik mijn solo ben vergeten. 'Harry, de meisje waar ik over vertelde is hier, maar dan gebroken'. Ik kijk langzaam naar Harry beetje bang voor zijn antwoord omdat hij had mij had gewaarschuwd voordat we ruzie hadden dat we geen ruzie mogen hebben met onze vrienden. Toen ik alles vertelde daarna was hij superkwaad geworden en heeft een maand niet meer met mij gepraat maar gelukkig praat hij nu wel weer.

Als ik Harry zijn gezicht bekijk zie ik dat hij geschokd is en daarna zich hersteld. 'Waar is ze in de Arena?' Vraagt Harry langzamer dan hij normaal praat. 'Paarse vak, vooraan oranje shirt, krassen op haar armen, blauwe plek op haar wang en blond haar'. Harry knikt langzaam, omdat hij niet had verwacht dat ze zo eruit zou zijn, met die krassen en al.

Pov Angel

Ik had het mis. Niall heeft mij gezien en is daar versteend. hij kijkt naar mijn armen en ik ken Niall nog goed dat hij zich nu schuldig voelt. Maar het is allemaal mijn schuld en niet die van hem. Hij vergeet zijn solo, omdat hij nog steeds versteend is. Ik kijk om me heen en zie alle Directioners zich gericht hebben op Niall omdat hij naar mij kijkt en zijn solo is vergeten. Tessa kijkt mij nu ook aan. Dit word een lange nacht. Dat kan ik alvast ervan overtuigd zijn. Harry loop opeens naar Niall toe en praat met hem. Hij ziet er bezorgd uit. Raar dat ik dat kan zien omdat niet echt een Directioner ben. Harry loopt weg van hem en kijkt mij nu aan. Ooh lord. Kan het nog erger worden deze dag.?

Pov Harry ( Haha ik verander veel van personen)

Ik kijk de meisje aan die, Angel moet zijn. Ik heb wel mensen omdat die depressief zijn maar deze meisje is niet alleen dat ze heeft meer dan dat. Ik zie dat de ook nog een VIP pasje heeft dus ik zal haar wel uithoren, ga ik proberen tenminste.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen