Dit is mijn allereerste verhaal, ik waarschuw je dat deze hoofdstuk niet heel leuk is maar ik beloof het je en ik weet het de andere worden wel leuk. Willen jullie het aboneren en toevoegen aan jullie favo? Alvast bedankt x

Pov Olivia

Hallo ik ben Olivia

Ik ben 18 jaar.

Mijn hobby’s zijn: Eten, buiten rondhangen, Dansen, zingen en chillen met Harry.

Ja, DE Harry styles. Maar ik heb hem laatst op X factor gesproken. 3 jaar lang heeft hij geen contact opgenomen.

De eerste maanden was ik er kapot van. Maandenlang sloot ik mij op in mijn kamer. Ik at niks op en ging nauwelijks naar buiten. Die tijd had ik geen vrienden, dus was ik alleen. Maar nu 3 jaar later veranderde alles. Ik heb vrienden gemaakt en sluit mezelf niet meer in mijn kamer, Want ik heb besloten om alles achter mij te laten. Ik ben over Harry heen. En ben niet meer zo verdrietig zoals de eerste paar maanden zonder hem.

Natuurlijk mis ik hem nog, Maar na 3 jaar zonder hem ben ik over hem heen. Op dit moment, zit ik in starbucks met mijn vriendinnen : Rebecca, Katie, Jade en Sara. Diep in gedachten ‘’Olivia, Olivia!’’ Geschrokken kijk ik naast me en zie dat Jade degene is die in mijn oor schreeuwde. ‘’WAT !’’ Roep ik.

‘’Je reageerde niet waar dacht je aan, ‘’vroeg Jade. Natuurlijk kan ik niet zeggen dat Ik over Harry dacht anders zullen ze mij voor gek verklaren en mij niet geloven. ‘’Niets, ik dacht aan de eindexamen die volgende maand begind‘’.‘’Ooh, ben je zenuwachtig voor het eindexamen?’’ Vraagt Rebecca. Ik knik. Nu ik erover nadenk ben ik best zenuwachtig voor mijn eindexamen ik heb lang voor deze moment gewacht. Wie weet word ik geslaagd of toch niet. Wat voor vragen zijn er, zijn ze moeilijk of valt het juist mee? ‘’ OLIVIA, OLIVIA.’’ Ja?. Je was weer in gedachten zucht Rebecca.

Even later als ik thuis ben en niet hun verhalen heb geluisterd, ga ik meteen naar mijn kamer. Ik heb behoefte om weer naar Harry’s foto’s te kijken. Ik weet dat het pijn zal doen. Maar 1 keer kijken kan toch niet kwaad? Ik doe ook mijn lievelingslied op ‘Don’t let me go’ die Harry heeft geschreven. De woorden die hij de liedje zingt. De emotie die ik voel. Toen ik het eerst luisterde zat ik te huilen, Omdat het perfect is en altijd voor mij perfect blijft.

Now you were standing there right in front of me

I hold on it's getting harder to breathe

All of a sudden these lights are blinding me

I never noticed how bright they would be

I saw in the corner there is a photograph

No doubt in my mind it's a picture of you

It lies there alone in its bed of broken glass

This bed was never made for two

I'll keep my eyes wide open

I'll keep my arms wide open

Don't let me

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of feeling alone

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of feeling alone

I promised one day that I'd bring you back a star

I caught one and it burned a hole in my hand oh

Seems like these days I watch you from afar

Just trying to make you understand

I'll keep my eyes wide open yeah

Don't let me

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of feeling alone

Don't let me

Don't let me go

Don't let me

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of feeling alone

Don't let me

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of feeling alone

Don't let me

Don't let me go

'Cause I'm tired of sleeping alone.

Na de laatste zin val ik in slaap, en droom ik over een jongen met groene ogen die met mij een film kijkt. De verleden met Harry. De perfecte krullen. De perfecte lippen. Zijn lach die je laat zorgen dat je smelt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen