Foto bij #1

*flashback*

'Tessa ik wil eigenlijk toch, niet ik heb geen zin in het concert', zeg ik. Tessa kijkt me met grote ogen aan. 'WAT, ben je helemaal gek geworden, hoe ga je niet naar het concert het is de droom van duizende tienermeisje en het zijn ook nog VIP, backstage pasjes roept ze zowat in mijn oor'. 'ik wil gewoon niet gaan', zegt Angel. 'Dan heb je pech, want joun naam staat op het kaartje en als je niet komt sleur ik je gewoon mee, trouwens je zei ja', zegt Tes er snel achteraan. 'Oke dan, ik kom mee'.

*einde flashback*

Ik zit al heel de dag te ijsberen in mijn kamer, morgen is het al, de concert van One direction en dan ga ik Niall weer zien na al die jaren, die verschrikkelijke jaren waarvan ik een belofte heb gedaan dat ik geen contact met Niall zou zoeken, Omdat hij het zelf heeft verbroken. Ik ga die belofte breken, morgen.

*volgende dag*

Ik ben in slaap gevallen en ben op de grond gevallen tijdens het slapen waardoor ik nek pijn heb. Als ik nerveus ben en slaap val ik altijd van mijn bed, deze keer ben ik vergeten om een matras neer te leggen... Maar vandaag is het grote dag waar iedereen op heeft gewacht. Naja behalve ik HET CONCERT. Ik maak een snelle pasje naar de badkamer en als ik net wil douchen hoor ik mijn telefoon trillen. Ik pak mijn telefoon en lees het berichtje Doe een oranje shirt aan met korte mouwen en een zwarte broek xxxTessa. Fijn, dat ook al. Nu gaat iedereen mijn sneeen zien. Jaah sneeen, toen Niall weg ging was ik zo depressief dat ik mezelf begon te snijden en dat doe ik stiekem nog steeds. Niemand weet het eigenlijk, behalve Tessa. Toen ze het hoorde flipte ze meteen en moest ik beloven dat ik het nooit meer deed. Ik beloofte het maar ik doe het nog steeds. Als ik in de douchecabine stap. Laat ik mijn spieren ontspannen door het warme water.

Als ik mezelf heb afgedroogd en heb aangedaan wat ze wou zie je mijn 20 littekens op mijn armen 10 bij mijn ene arm, 10 bij mijn andere arm. Ik zucht en loop naar beneden. gelukkig is niemand wakker. Dan was ik pas de pineut. Ik woon nu in mijn stiefvaders huis. Het is er verschrikkelijk. Altijd krijg ik de schuld als hij iets heeft gedaan bijv. als hij een glas heeft gebroken haalt hij mijn naam erbij, dat is echt irritant van hem en dan is hij ook nog op het idee gekomen dat als ik niet luister dat hij mij 'mag' slaan en dat laat mijn moeder hem ook nog toe ik heb al 2 grote blauwe vlekken op mijn arm. Soms slaat hij mij zomaar als mijn moeder er niet is of als mijn moeder niet kijkt. En die blauwe vlekken zie je ook nog heel goed. Ik hoop dat het daar donker genoeg is en niemand het ziet, Want ik ben geen aandachtzoeker, ik haat aandacht zelfs.

Misschien is het handig dat ik naar Tessa ga voordat ik weer klappen krijg. Opeens hoor ik stappen van de trappen komen. 'shit' fluister ik pak mijn jas en wil net uit huis gaan als iemand er opeens roept 'En waar ga jij naartoe' Fijn, Hij is ook nog stomdronken. Ik ruik het vanaf hier. ' ik moet naar een concert en ga nu naar Tessa, nog een fijne dag verder'. 'jij gaat nergens naartoe, jij blijft hier kapt hij me af'. 'Maar- Nee jij blijf hier en dan voel ik iets branden op mijn wang. Ik val op de grond van het pijn. Voordat de concert begint krijg ik dit er ook bij. Zo snel mogelijk pak ik alles en ren naar de deur open het en ren naar Tessa's huis. Als ik de straat oversteek hoor ik hem nog schreeuwen 'wacht maar als je terug bent, slet' Ik draai me om zodat ik naar hem kijk. Maar ik bots tegen iemand op.

Ik kijk op en het is Sem. Fijn, een ondervraging komt erbij. Sem weet eigenlijk van niks niets van mijn sneeen niets van mijn mishandeling echt niks. 'Angel, wat is er gebeurd, wat zijn al die krassen en blauwe vlekken op je armen?', Zegt sem met bezorgde blauwe ogen. Ik kijk niet naar hem op maar naar de deur van mijn moeders huis waar Nick, mijn stiefvader voor de deur staat. Sem volgt mijn ogen en begint het een beetje te begrijpen. 'Sem, vertel dit niet door', sis ik hem nog toe en laat hem versteent achter. Waarom moest dit allemaal precies vandaag plaatsvinden en niet een andere dag? Wat zal tes doen als ik bij haar ben? Hoe zal ze reageren? Al die vragen spoken door mijn hoofd totdat ik voor Tes voordeur sta en een tijdje daar blijf staan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen