Foto bij It felt so long and lonely, waiting for you to come♥.

FUUUCCCKKKKK!!! Excuseer mij voor het grove taalgebruik, maar de eerste is al 215 keer gemaakt *Valt half bewusteloos* Ik hoop dat jullie deze story nog steeds goed vinden!

Robert drukte zachte kusjes in mijn nek en trok mijn shirtje uit. Deels wist ik wel dat het nogal unfair was tegenover Kellan, we hadden ongeveer iets. Ik trok hebberig Roberts shirt uit en bekeek aandachtig de veranderongen van de jaren die achter de rug waren. Hij zag er nog gespierder dan hij normaal was. Ik drukte mijn lippen weer op de zijne en begon aan zijn broek te prutsen. Toen die open was stampte Robert die uit en begon aan mijn rokje, dat was een stuk sneller dan ik met de broek. Robert tilde me op en legde me op zijn bed en ging boven me hangen. Hij trok handig mijn bh uit en mijn slipje. Ik trok snel zijn boxer uit en glimlachte, hij was daar blijkbaar weinig veranderd. Robert ging meten in me en stootte hard. Ik hapte naar adem maar Robert deed door. “Sss… sneller.” Kreunde ik. Het was eigenlijk nog altijd even ruig als vroeger, van methode was hij dus nog niet veranderd. Robert gehoorzaamde en ging sneller, maar ook harder. Hij kuste mijn hals die plakte van het zweet. Ik voelde hem in mijn huid bijten waardoor het orgasme dat ik kreeg nog heviger doorvoelde. Robert kwam ook en viel naast me neer. Ik viel zo goed als meteen in slaap.
Ik werd wakker met hoofdpijn. Dit is mijn caravan niet. Ik keek naast me en zag Robert op zijn buik liggen en slapen. Oh neen, Ik liep snel het bed uit en trok wat kleren aan. Ik zag dat het nog stil was op het kampeerterrein en liep mijn caravan in. Ik zette alles op een rijtje tot ik wist wat er was gebeurd. Ik had seks gehad met Robert terwijl ik ongeveer iets heb met Kellan. Ik ging snel onder de douche en ging toen in mijn pyjama voor de tv zitten. Ik moest het aan Kellan zeggen, ook al betekende dat dat hij me niet meer zou moeten hebben.
Reactie ’s!
xoxo’

Reageer (23)

  • MissJojo

    Wow wat een gaaf verhaal!
    En alles gaat lekker snel :D
    zonder veel gezeik!
    Echt super leuk!
    Snel weer nieuwe hoofdstukjes plaatsen hoor!

    1 decennium geleden
  • Juanando

    verderverderverder<3

    ik neem nu een abo!

    1 decennium geleden
  • IveG0TStyles

    verdeeeeeeeerrr!!! -stuitert achter de computer-

    1 decennium geleden
  • Myths

    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Nortia

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen