Foto bij why do you wanna help me out of my problems ( Tom lovestory ) 95

Hey lieve lezers van me (:
Ik dacht eerst om morgen een hoofdstuk te plaatsen maar aangezien ik nu tijd heb, is hij er nu al. Wel een kort hoofdstuk maar de volgende is weer iets langer (;
Ik heb ondertussen ook alweer mijn voorraad hoofdstukjes aangevuld die bijna op waren, zodat ik op korte momenten toch nog iets kan posten.
De volgende komt waarschijnlijk maandag pas. (:

xx magiclove

Je zat beneden met Gustav lasagne te maken. Georg was ondertussen op de playstation één of ander spelletje aan het spelen maar waar de tweeling uithing wist je niet echt. Toen de lasagne in de oven stond, liep hij naar de woonkamer toe en nam het andere kasje om tegen Georg te spelen. Je schudde je hoofd even en liep toen naar de gang toe. Je hoorde zachte klanken van een gitaar en ging stilletjes naar boven toe. Je hoorde het geluid uit Tom zijn kamer komen en luisterde rustig naar de klanken. Je hield van gitaren ook al kon je geen enkele noot spelen. Je deed stilletjes de deur open en zag hoe Tom geconcentreerd speelde op zijn gitaar. Het was prachtig om te zien en je voelde je hart een slag overslaan. Hoe was het toch mogelijk dat deze jongeman zoveel gevoelens bij je kon losmaken? Nog nooit had je jou zo verliefd gevoeld. Toen het liedje gedaan was, keek hij op en schrok toen hij jou zag. Je stapte op hem af en ging over hem op het bed zitten in kleermakerszit. Tom: “Hoe lang stond je daar?” Je haalde je schouders op en keek hem glimlachend aan. Jij: “Nog niet zo lang, je speelt echt prachtig gitaar.” Je zag Tom blozen, iets wat hij niet zo veel deed maar wat eens zo schattig bij hem stond. Hij legde zijn gitaar opzij en trok jou op zijn schoot. Hij gaf je een zoen en speelde wat met je haar terwijl je naar zijn gitaar keek. Tom: “Wil jij iets spelen?” Jij: “Ik?” Je zag Tom je nieuwsgierig aankijken. Jij: “Maar ik kan helemaal geen gitaar spelen.” Tom kreeg een grote lach op zijn gezicht en keek je met een twinkeling in zijn ogen aan. Tom: “Ik leer het je wel, als je dat wil tenminste?” Je knikte enthousiast en drukte je lippen op de zijne. Hij kuste je terug waardoor de tedere kus uitmondde in een vurige tongzoen. Na een tijdje verbrak je de zoen en drukte Tom nog een heleboel kusjes op je lippen.

Reageer (4)

  • Luckey

    super leuke deeltjes
    beterschap nog voor je moeder

    DIE FOTO VAN TOM!!! xD
    te leuk
    gitaar les van tom *.*
    dat zou ik ook wel willen!!!
    snel verder please

    (flower)

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    verder gaan

    1 decennium geleden
  • KiliXxEagle

    oew oew! sexy sexy ^^ snel weiter bitte! <3

    1 decennium geleden
  • KiliXxEagle

    LOL die foto xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen