Foto bij In love with the bad boy

Jouw naam: Jo-Anne
Naam bandlid: Our cute kitten who thinks he's punk-rock aka Michael Gordon Clifford
Gesproken in Engels of Nederlands: Nederlands
Storyline: Jo-Anne zit met Michael op school waar hij een van de populairste kinderen is. Normaal heeft ze het niet zo op deze groep mensen maar bij Michael is dit anders en krijgt langzamerhand steeds meer gevoelens voor hem. Ashton is haar beste vriend en probeert haar voor alles te beschermen en al helemaal voor de groep waar Michael bij hoort aangezien hij niet wil dat ze haar pijn doen. Ze weet maar al te goed dat hij Michael echt wat aan zou doen als hij aan haar zit waardoor ze dus gedwongen wordt een keuze te maken. Ze besluit om voor Ashton te kiezen omdat Michael haar toch niet ziet staan, maar dit alles veranderd als Michael op een dag naar haar toe komt en ze weer als een blok voor hem valt als hij haar mee vraagt naar het schoolfeest. Nog steeds wil ze niks tegen Ashton zeggen, bang voor zijn reactie. Wat er verder gebeurt laat ik helemaal aan jou over!
Welk point of view ( zijn, haar, onzijdig,ik-vorm, jij-vorm, hij/zij vorm): Het liefste Ik-vorm (POV Jo-Anne) en als het kan het laatste stukje Ashton POV (Als hij er zeg maar achter komt wat er speelt)
Extra opmerkingen:
~Misschien is het handig als ik wat het karakter enzo vertel. Jo-Anne heeft lang blond stijl haar wat ze meestal in een vlecht over haar schouder laat vallen en grijs-blauwe ogen met een groene gloed. Ze is redelijk lang, zo'n 1,79 en draagt vaak stoere kleding met als make-up een laagje eyeliner en mascara.
Mensen zeggen wel eens dat ze spontaan en grappig is. Ze zit vol met sarcastische opmerkingen en flauwe (woord)grappen. Ook is ze redelijk zorgzaam ingesteld en wil graag mensen helpen.
Haar hobby's zijn voornamelijk tekenen, gitaar spelen en een beetje lol maken.
~ Trouwens, Michael is 18 net zoals Ashton en Jo-Anne is 17
Happy/sad end: Het is waar jij zin in hebt!
Eventuele titel: Ik heb geen idee! Misschien: "In love with the bad guy" of iets in die richting. Als jij iets weet mag het natuurlijk ook!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • AmyJadeMalik

    Geweldig!!
    Zoals altijd hihi
    Xxx

    1 decennium geleden
  • True1Der

    LOVE

    1 decennium geleden
  • 1drocker

    Leuk

    1 decennium geleden
  • JennyHoran

    Het is echt heel goed hoor!!

    1 decennium geleden
  • XxNikita

    Oke ik reageer een beetje laat....
    Sorry daarvoor...

    En btw...
    IK VIND HET EEN SCHAT DE DAT JIJ DIT SLECHT NOEMT!?
    Ik vind dit weer een hartstikke goed stukje
    (A)(H)(lol)

    Niet zo onzeker zijn!
    Je bent voor mij 1 van de beste schrijvers op Q.

    Snel verderxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen